Da li će Vilijams ostati u Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.04.2015.
11:17
Izvor: Sportske.net, Sport

Plejmejker Crvene zvezde Telekom Markus Vilijams je ove sezone opravdao očekivanja i mnogi navijači crveno-belih sada žele da Amerikanac ostane i sledeće sezone u Zvezdinim redovima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Imao je Vilijams, naravno, i oscilacija ove sezone i padova u formi, ali najjači utisak koji je ostavio jeste sjajna saradnja sa Bobanom Marjanovićem, pre svih, kao i maestralne asistencije kojima je oduševljavao navijače Crvene zvezde.

Osim toga, protiv Partizana je bio jedan ključnih igrača u četvrtoj utakmici plej-ofa, kada je u drugom poluvremenu ''izrešetao'' koš crno-belih i Zvezdi omogućio mirnu završnicu za plasman u finale ABA lige, odnosno u Evroligu.

Dakle, Zvezda je najvažniji cilj već ostvarila, i naredne sezone će se naći u evropskoj eliti, a do kraja tekuće sezone ostaje još da se eventualnim trofejima u ABA ligi i domaćem prvenstvu samo upotpuni sjajan učinak.

A do tada, trajaće i neizvesnost da li će Markus Vilijams i sledeće sezone organizovati igru crveno-belih. On ne krije da mu je odlično u Zvezdi, ali ne želi da žuri sa konačnom odlukom.

''Rano je za priču o tome, to je nešto o čemu tek treba da razgovaramo. Neću sada da kažem da ću ostati ili da ću otići, videćemo kako će se sve završiti.

Mada, moram da priznam da mi je ovo najzabavnija sezona u karijeri, pogotovo jer imamo dosta mladih igrača koji je čine još boljom'',
istakao je Vilijams, a prenosi ''Sport''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
сочинитељ
Wednesday, 22.04.2015
20:47

маркус утишитељ гробара вилијамс - реално,не може играти ни у једном евролигашу са оволиком минутажом,улази полако у завршетак каријере,познавајући амерички карактер мислим да ће се одлучити за новац,па макар то било и у ирану...оставио би га у звезди под условом да му се смањи уговор

avatar
Jug Grobarima Revolt
Thursday, 23.04.2015
09:03

Ne verujem da iko koristi tu i takvu rec, ali mislim da se kaze utisavatelj:-D

avatar
drzavni projekat ope
Thursday, 23.04.2015
10:18

Pametan predlog. Da mu se smanji sa 940 hiljada na milion i po. Kad ima za decje dodatke drzava mora imati i za Markusa! Tolike je frustracije izlecio. Zasluzuje toliko.

avatar
Samo CZV
Wednesday, 22.04.2015
18:05

Ostani Markuse da zajedno dominiramo i sljedeće sezone.Napred Zvezdo.

avatar
Dejan Pavlović
Wednesday, 22.04.2015
14:57

Moje lično mišljenje je da neće, mada bih voleo da grešim. Markus je odličan igrač, za uslove Aba i domaće lige, ali za evro scenu ipak treba neko ko igra sa mnogo manje oscilacija, kao što je recimo bio Kiinzi u Partizanu ili Mekejleb. Ja lično mnogo više volim način na koji igra Jović samo da poradi malo na fizičkoj spremi i da ima snage za 15 minuta u kontinuitetu. Manji je potrošač od Markusa, koji ako uđe u seriju loših izbora ume dobrano da zabrlja.

avatar
Skaut1
Wednesday, 22.04.2015
15:31

Ali koji je vrhunski potez Radonje bio da posle 17 vezanih poena, i dva promašaja posle divljanja uvede Jovića na nešto manje od 4 minuta do kraja serije, i Markus je ostao na klupi do kraja kao i Jaka kada se još koliko-toliko lomilo. Nema šta ove sezone mi Radonja uglavnom uslišava želje kada su izmene u pitanju. Čak je i u utakmicama 3. i 4. koristio Tejića kada odmara Luku, a ne Kalinu na četvorci, što nikako ne volim da vidim duže od 2-3 min.

avatar
Skaut1
Wednesday, 22.04.2015
12:16

Dobro je sarađivao i sa Lukom, koliko puta je samo ove sezone njega spojio sa košem...nma i sa Kalinom, i sa Jakom, o Đenki da ne govorimo. Prava ekipa, što reče Kalina jedni drugima čuvaju leđa! Što se ostanka MVila tiče, čisto sumnjam...odakle nam više od 940.000$ ?

avatar
Wednesday, 22.04.2015
11:48

tesko,jako tesko :D

avatar
Jebi AV komsije male
Wednesday, 22.04.2015
14:51

Ne brini se ti za Zvezdine igrace,nego razmisljaj o tome ko ce kod vas ostati,ako neko i ostane..

avatar
Jug Grobarima Revolt
Thursday, 23.04.2015
09:05

Cekaj malo, imali smo drzavna sponzorstva i javna preduzeca za sponzore, ali ste ih imali i vi pa niste znali da iskoristite te velike budzete. Ono u cemu se principijelno razlikujemo su prihodi od transfera, a nije nam previse trebalo da sastavimo taj tim iz '10-nto su vase zablude, stalno pisete nesto napamet i neprovereno...

avatar
Jebi AV komsije male
Wednesday, 22.04.2015
17:20

Pera Zumbul:-) - Zvezda je jedna jedina,a tvoje teorije su na nivou deteta. A vi ste milionski budzet imali od casova ljubavi ? Odakle vama pare za tim iz 2010.godine ? Od prodaje igraca? To moze da veruje samo grobar grobaru. Doso je i taj dan.. ;-)

avatar
Pera Zambula opet
Wednesday, 22.04.2015
15:50

Ma da upravu si mi cemo propasti i necemo postojati nikada vise, zauvek....uzas zar ne :) A vi cete od sada da osvajate zauvek, imacete budzete od 100 milina i osvojicete Evroligu :) Ali ralnost kaze da je Zvezda vec ugasena, i daje ustupila i me i grb. A ovaj tim koji sada igra to jest FMP kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove se finasira odakle i od cijih para, e pa vidis to utvrdjuju istrazni organi, vas idol je vec bio na nekoliko informativnih razgovora :)

avatar
Doctor!
Wednesday, 22.04.2015
11:40

Imam potpuno poverenje u rukovodstvo kluba tako da bez obzira da li ce ostati Williams ili nece znam da cemo sledece sezone biti jaci nego ove, bas kako radimo iz godine u godinu.

avatar
athens
Wednesday, 22.04.2015
11:27

uramiću ti sliku čoveče zbog onih 17 vezanih poena, da te ne zaboravim nikad