Da li će Srbija sa Micićem na Amerikance? Odluka je doneta!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.09.2019.
17:48
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Još jednu tešku odluku morao je da donese naš košarkaš, posle smrti majke.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Strašna vest Micića je sačekala uoči četvrtfinalne utakmice protiv Argentine, ali je naš reprezentativac odlučio da ostane uz ekipu u Kini.

Nažalost, naši ''Orlovi'' nisu uspeli da se plasiraju u polufinale, pa će se od sutra boriti za plasman od 5. do 8. mesta.

Nekih većih takmičarskih ambicija od toga ''Orlovi'' neće imati, jer su izgubili šanse da već na Svetskom prvenstvu overe vizu za Olimpijske igre u Tokiju, ali sama činjenica da će im rival sutra biti selekcija Sjedinjenih Američkih Država baca novo svetlo na predstojeći dvoboj.

Vasa Micić je zbog toga odlučio da nastupi i protiv Amerikanaca, što je danas od strane selektora Đorđevića potvrđeno novinarima u Kini, a prenosi ''Telegraf''.

Još jedan Micićev gest za pamćenje, u najtežim trenucima za njega...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xman
Wednesday, 11.09.2019
18:56

niko od nas nema pravo da bilo sta zamjeri njemu i ostalim momcima. Koliko su zeljeli zlato pokazuje i ovaj slucaj, prije svega sto je njemu majka bila u losem zdravstvenom stanju i u toku priprema, ali se to saznalo tek nakon njene smrti..ko zna jos sta se sve desavalo iza ociju javnosti i na kakve su probleme nailazili. Momci, svaka vam cast, Vaso tebi posebno. Sta da se radi sad, jednostavno se nije dalo da se uzme makar medalja

avatar
3x3
Wednesday, 11.09.2019
18:12

Svaka mu cast, ali to je van svake pameti. Ali svako se sa tugom nosi na drugiciji nacin...

avatar
Čeki
Wednesday, 11.09.2019
18:11

Svaka njemu cast na ovome, ali covek je rasejan celo prvenstvo, pogotovo sada. Bolje da je otisao kuci da se isprazni i prozivi te teske trenutke sa porodicom.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 11.09.2019
18:09

Vasilije je uz Bjelicu prodao utakmicu protiv Argentine. Uz svo postovanje, ne znam sta trazi u reprezentaciji kada ova utakmica ne donosi nista. Kajace se ceo zivot.

avatar
paok
Wednesday, 11.09.2019
21:30

Ti bas i nisi pri sebi, jel tako. Idi ti igraj kad si tako pametan. Lako je ke..ti od kuce.

avatar
Rio48
Thursday, 12.09.2019
01:17

Nista on nije prodao. Imao je sjajnu sezonu iza sebe, ali se ocigledno njegova igra promenila na gore( jos u pripremnom periodu) sa saznanjem da se njegovoj majci pogorsava zdravstveno stanje. Ostao je do kraja uz reprezentaciju i kapa do poda za tu odluku. On nije igrao u Riu protiv Amera i ovo mu je sansa da ostvari san. Da, kao sto je san svakog fudbalera da zaigra protiv recimo Real Madrida ili Brazila, tako je kosarkasu san da zaigra protiv Amera. Cak i kada nisu kompletni. Ne igraju se te utakmice svaki dan niti svake godine. Za mnoge kosarkase postoji samo jedna sansa u karijeri da zaigraju protiv njih. Mnogi tu sansu nikada i ne docekaju. Ako ti to ne razumes, tvoj problem. Pozdrav.

avatar
Ninoslav Krejic
Wednesday, 11.09.2019
17:57

Velicina i igrac