Da li će Partizan dovoditi još pojačanja?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 15.09.2018.
10:43
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ekipa Partizana je praktično formirana za novu sezonu, a da li fali neki delić?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crno-beli nisu izgledali toliko dobro na pripremama za novu sezonu, u Španiji su na veoma teškoj turneji imali 4 veoma jake provere i pobedili su jedan meč, dok su u dva deklasirani.

Ipak, Nenad Čanak i sportski direktor Nikola Lončar smatraju da će povratkom Novice Veličkovića na parket biti nešto drugačija situacija i da će Partizan biti u najmanju ruku ravnopravan rival svim protivnicima u ABA ligi.

Navodno se govorilo da bi Stefan Janković mogao da pojača crno-bele, ali od tog nema ništa što se moglo naslutiti nakon izjave Nikole Lončara za "Sportski žurnal".

"Više ne tražimo krilnog centra. Novica se oporavlja i priključiće se treninzima. Imamo i dve visoke trojke, Sija i Zagorca, dok je Pecarski pokazao kvalitet", rekao je Lončar.

Ekipa Partizana će učestvovati na Superkupu u Laktašima, u četvrtfinalu im je protivnik ekipa Mornara. Taj meč je na programu 20. septembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Andrej Velicanstveni
Saturday, 15.09.2018
14:09

Ipak, Nenad Čanak i sportski direktor Nikola Lončar smatraju da će povratkom Novice Veličkovića na parket biti nešto drugačija situacija i da će Partizan biti u najmanju ruku ravnopravan rival svim protivnicima u ABA ligi. hahaha pa vi niste normalni

avatar
Grobar977
Saturday, 15.09.2018
13:25

Kad nas budu otresli svi u Aba superkupu tad ces da juriš ne samo krilnog igrača nego i beka. Samo će tada da bude kasno. Makar od Loncara sam očekivao ozbiljnost, studioznost i proracunatost u radu. Ne samo da nam objektivno fale najmanje 2 igrača još smo slabiji na poziciji plejmejkera nego lane. Mnogo mnogo više sam očekivao od Loncara, generalno od ove sezone i samo mi je krivo sto su me zeznuli da sam tako rano kupio godišnju kartu. Podršku će ovi momci imati bezrezervnu, ovo se odnosi na upravu i sportskog direktora. Sve je to super mladi neki igrači stigli, ali ovakav sastav realno će se boriti za 4 mesto ali pored Mornara, Fmp, Olimpije i Mege ćemo se mi teško izboriti jer igramo u veoma jakoj grupi u Evrokupu. Propusten je Todorović, nije dovedena krstena petica niti četvorka, dovedeni neiskusni plejmejkeri koji ne mogu biti lideri(Pejdz) a na beku imamo dva mlada potpuno izgubljena igrača jer ko je gledao Marinkovića video je da dečko ne zna gde udara. I naposletku, na poziciji krila smo jedino solidno popunjeni I deluje da će Zagorac biti pojačanje jer je zadnje dve utakmice odigrao solidno na oba dela terena. Kad na sve to dodamo mekanog, neisuksnog trenera koji je ne ume da podvikne motiviše ekipu i koji očigledno ne zna da postavi ni napad ni odbranu dobiješ 3 poraza od po 40 razlike što se ne pamti u istoriji Partizana. Nek nam je Bog u pomoći.

avatar
Grb partizana 1997?
Saturday, 15.09.2018
17:00

NC je doktor za sve vas u partizanu, i nemojte da vas bude sramota da ga pitate za koji savet. Covek je potrosio manje od partizana a napravio je ekipicu koja ce da samelje sve u ABA ligi. Doveli ste preko 50 igraca za 3 godine, jeste reci ces da kostaju manje... Ali bolje za isti novac dovesti 15 malo skupljih nego 50 "macki u dzaku". Pocetak sezone se blizi a ekipa vam igra kao da su ih juce pokupili sa nekog vasara i dali im loptu u ruke. Smesno zaista.

avatar
Grobar977
Sunday, 16.09.2018
15:47

Sta je pisac hteo da kaze?

avatar
paok
Saturday, 15.09.2018
11:36

Kako god treba dovesti barem jos jednog igraca ako se ima para. Da li bek suter ili Jankovic, obojica nam trebaju ali ako dodje i jedan bilo bi dobro.

avatar
Andrej Velicanstveni
Saturday, 15.09.2018
11:06

e moj loncare pa nama treba najmanje 4 igraca na svim pozicijama ako se oslanjamo na nocu koji je sklon povredama i vec je star nemamo sta da trazimo ni ove godine