Da li bi ovo bilo idealno rešenje za Partizan - i trener i dva velika pojačanja ''u paketu''?!

Autor: Darko Mitrović
subota 31.10.2020.
13:56
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Za sada ne deluje realno, ali pominje se kao mogućnost, makar u medijima...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

I dalje traje iščekivanje koje će rešenje uprava Partizana da izabere za upražnjeno mesto na klupi crno-belih posle smene Vlada Šćepanovića.

Od dolaska Saša Filipovskog po svemu sudeći nema ništa, a ''Žurnal'' kao razlog njegovog odustajanja u poslednjem trenutku navodi i poruku koju je deo navijača na morbidan način uputio klubu: ''Od kluba ste napravili ikebanu, za vas više nema mesta u Partizanu'', što je napisano na vencu ostavljenom ispred klupskih prostorija.


Međutim, najzanimljiviju opciju je u svom tekstu izneo ''Sportski žurnal'', jasno pritom navodeći da za sada nema naznaka da bi to moglo da se dogodi, ali bilo bi prirodno da Vlada Jovanović, aktuelni trener Mege i čovek koji je u dve sezone svojevremeno osvojio pet trofeja sa Partizanom figurira kao jedno od potencijalnih rešenja.
-
baner 8

''Da li treba reći da bi pun pogodak za crno-bele bio da sa najuspešnijim srpskim menadžerom napravili paket u kome bi sa Jovanovićem došli Petrušev i Simonović? To ne bi predstavljalo trenutno gašenje požara, već strateško ulaganje u budućnost.

Prirodno je da Ražnatović neće rado prihvatiti ovu opciju, jer prvenstveno gleda svoj interes. Jasno je, takođe, da se može naći poslovno rešenje koje bi zadovoljilo njegov interes, ali i obradovalo crno-beli deo košarkaške javnosti'', piše ''Žurnal'' u svom tekstu.

Reklo bi se, idealna opcija, ali...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke