Čuli smo Čovića, a šta je Tomić poručio na rastanku od Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.10.2019.
18:20
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Oglasio se i sada već bivši trener Crvene zvezde.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Teško da je iko mogao da očekuje ovakav početak sezone za evroligašku ekipu Crvene zvezde, pet poraza u sedam odigranih mečeva u svim takmičenjima, pa su se u klubu odlučili na ''šok terapiju''.

Sa dosadašnjim trenerom Milanom Tomićem, koji je prošle sezone sa crveno-belima osvojio tri trofeja (Superkup ABA lige, ABA ligu, Superligu) danas je i zvanično okončana saradnja, što je na konrferenciji za novinare potvrdio prvi čovek kluba Nebojša Čović.

Ekipu će do daljnjeg voditi sa klupe dosadašnji pomoćni trener Andrija Gavrilović, a na rastanku od Crvene zvezde oglasio se i Milan Tomić.

''Želim da se zahvalim predsedniku Nebojši Čoviću i svima u klubu, od igrača, stručnog štaba, menadžmenta i ljudi u klubu na izvanrednoj saradnji koju smo imali tokom cele prošle i na početku ove sezone.

Takođe, izuzetnu zahvalnost želim da izrazim navijačima koji su nas bodrili i podržavali tokom prošle i ove sezone. Želim Crvenoj zvezdi mnogo uspeha i sreće u daljem periodu i da ostvari sve zacrtane ciljeve'', poručio je Tomić, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke