Čudesni Lebron, Lejkersi igraju za prsten!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 27.09.2020.
09:07
Izvor: Sportske.net

Sa ovakvim Lebronom, niko nema šansu, 117:107, Denver ide kući...

AP Photo/Mark J. Terril
AP Photo/Mark J. Terril

Povezane vesti

Denver je posle preokreta ostao bez goriva. Parirali su, dobili jednu utakmicu, bilo je i problematičnih odluka sudija tokom serije, Marej je igrao sa načetim kolenom, ali nijednog trenutak finale Lejkersa nije dolazilo u pitanje.

Posle deset godina, kao omaž Kobiju, Lejkersi će igrati za prsten.

Posao u poslednjoj petoj utakmici serije završio je Lebron, preuzeo je palicu od Dejvisa, napravio novi tripl-dabl, 38 poena, 16 skokova i 10 asistencija. Dejvis je dodao 27 poena, Nagetsi su posle sukoba Milsapa i Hauarda uspeli da se vrate, u finišu treće četvrtine, da učine stvari zanimljivim, ali nije bilo nade. Ponovo je Jokić dobio tri rana penala, završio je sa 20 poena za manje od pola sata, imao sedam skokova i pet asistencia. Ali, u prvom delu je Meloun morao da ga čuva, igrao je samo osam minuta. Grant je dodao takođe 20 poena, Marej 10, za potrebu je bila potrebna eksplozija makar jednog od ključnih igrača, to se nije desilo.

Svakako da su Lejkersi bolji tim, znalo se i pre ove serije, ali sa druge strane, u par mečeva su sudije zaista bile kriminalne, pa je i to razlog što nismo gledali uzbudljiviju seriju.

Na kraju Lejkersi su u finalu, čekaju rasplet, Majami vodi protiv Bostona videćemo hoće li večeras overiti finale, ili ćemo gledati dramu u majstorici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alexandar Kokinovski
Sunday, 27.09.2020
09:49

u kakvo sranje se pretvorila ova nba, malim slovima namerno.