CSKA jak k'o zemlja!

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 23.02.2015.
17:43
Izvor: Sportske.net

Prema poslednjim informacijama do kojih je došao 'Sportando', Andrej Kirilenko se dogovorio sa 'Armejcima' i sa njim u ekipi Moskovljani su definitivno prvi favoriti za osvajanje Evrolige.

Beta/AP Photo/Paul J. Bereswill
Beta/AP Photo/Paul J. Bereswill

Povezane vesti

Pisali smo ovih dana da je Filadelfija 'vejvovala' iskusnog Rusa, od tog trenutka krenule su spekulacije oko njegovog povratka u Evropu, odmah je kao prvi kandidat iskočio njegov bivši klub CSKA Moskva.

'AK 47' je branio boje 'Armejaca' u sezoni 2011/12 kada su u finalu Evrolige izbubili od Olimpijakosa predvođenog Dudom Ivkovićem zahvaljujući košu Jorgosa Printezisa u poslednjoj sekundi.

Kirilenko je tada na 17 mečava u najjačem evropskom takmičenju imao učinak od 14.1 poena i 7.5 skokova za 29.9 minuta po meču.

Iako još uvek nije stiglo zvanično saopštenje, dobro obavešteni izvori tvrde da će Andrej Kirilenko u nastavku sezone igrati za CSKA.

Navodi se da su košarkaš i uprava lako pronašli zajednički jezik, i da su čelnici 'Armije' radili na tome kada je postalo jasno da se Viktor Hrijapa neće vraćati na teren do kraja sezone zbog povrede.

Podsetimo, CSKA ove sezone igra fantastično u Evroligi, preliminarnu fazu su okončali bez poraza, dok u Top 16 fazi posle sedam odigranih kola imaju skor od 6 pobeda i jednog poraza i nalaze se na prvom mestu na tabeli grupe F.

Sa Andrejom Kirilenkom u timu, Itudisova četa je definitivno prvi favorit za šampiona Evrolige ove sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pera Zambula opet
Monday, 23.02.2015
19:00

Bratski klub Partizana ide do trona ove godine :) Casovi ljubavi na ruski nacin :)

avatar
Skaut1
Tuesday, 24.02.2015
16:42

Tako je! Pogotovo što su dobili ovakvo pojačanje. Jedino veće pojačanje u istoriji im je bilo kada su otpustili trenera 2010.

avatar
Pera Zambula opet
Tuesday, 24.02.2015
22:47

Ahahahaha nasmejao si me :) ali prizxnajem dobra fora nema sta :) pozdrav.