Crveno-beli: ''Ovo je samo još jedna u nizu...''

Autor: Beta Beta
nedelja 30.11.2014.
22:22
Izvor: Beta

Košarkaši Zvezde složni da je bilo propusta u njihovoj igri, oscilacija, opuštanja u poslednjoj četvrtini, ali ističu i da je pobeda najvažnija.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Boban Marjanović rekao je da je njegova ekipa uspela da izdrži nalete Partizana u finišu utakmice u pobedi danas "večitog" rivala u napetoj utakmici.

"Utakmica je bila napeta, uz mnogo oscilacija. Dobro smo igrali u većem delu, posustali smo u poslednjoj deonici, ali smo uspeli da ostanemo tim i izdržimo nalete rivala",
rekao je Marjanović novinarima posle utakmice u hali Pionir.

Zvezda je kao domaćin u hali Pionir pobedila Partizan sa 76:67 i tako nastavila niz od 10 uzastopnih pobeda u Jadranskoj ligi.

Bek crveno-belih Branko Lazić kazao je da je njegova ekipa imala mnogo problema u poslednjoj četvrtini, kada se protivnik vratio posle 22 poena zaostatka.

"Delovalo je da ćemo imati lak posao posle tri četvrtine, ali se Partizan nije predavao. Imali smo mnogo problema, ali smo uspeli da im neutrališemo napade i pobedimo. Opustili smo se pred kraj, dešava se to, ali smo napravili veliku razliku u trećoj deonici zbog čega smo mogli lako da privedemo susret kraju", kazao je Lazić.

Jaka Blažič
je kazao da mu je drago zbog pobede u prvom ovosezonskom "večitom" derbiju.

"Drago nam je što smo dobili prvi derbi. Nismo odigrali brilijantnu utakmicu, ali prepoznao se težak ritam. Imamo četiri dana za odmor i da se spremimo za Valensiju. Ima još mnogo stvari koje bi trebalo da se isprave", rekao je Blažič.

Nikola Kalinić je dodao da je njegova ekipa treba odmah da zaboravi pobedu i okrene se utakmici protiv Valensije u Evroligi.

"Ovo je za nas samo jedna utakmica u nizu, koji je odličan u Jadranskoj ligi. Sada imamo Valensiju, moraćemo taj posao da odradimo posao kako treba", kazao je Kalinić.

Zvezda će u petak gostovati Valensiji, u osmom kolu Grupe D Evrolige, a crveno-beli će u tom susretu imati priliku da obezbede plasman u Top16 fazu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kiddo
Sunday, 30.11.2014
23:34

Neko broji pobede u nizu,a neko titule

avatar
Ako cemo realno
Monday, 01.12.2014
00:55

Sto si brojo brojo si :)

avatar
Vladimir Djuric
Monday, 01.12.2014
11:23

I ovakvi kakvi jesmo mozemo da se nosimo s njima.Dve vezane izgubljene lopte na minus 7 su odlucile.Mogu da zamislim koja bi panika nastala da smo iskoristili ta dva napada.Verovatno bi usli u penal zavrsnicu a Zvezdi voda u usima.Poceli smo mlako u skoku i to je vec bilo dovoljno da izgubimo utakmicu.Malo su tu doprinele sudije koje su Zvezdi svirale svaki drugi faul a rezultat takve igre i sudjenja bila je povreda Murica.Ako se vrati Pavlovic dovede dobar plej uz Milosavljevica sa komsijama ne bi bilo problem kao u proteklih trinaest sezona.

avatar
Homer J.Simpson
Monday, 01.12.2014
03:04

To im je sad prohujalo sa vihorom.......:))))