Crnogorski selektor grmi posle meča, nije poraz nego krađa?

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.09.2019.
14:09
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Drugo poluvreme je umesto na parketu, proveo uz TV ekran.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Reprezentacija Crne Gore danas je poražena od Novog Zelanda sa 93:83 i sada joj ostaju još samo neke teoretske šanse za plaman u drugu fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu u Kini.

U najvećem delu meča reprezentativci Crne Gore i stručni štab na čelu sa selektorom Zvezdanom Mitrovićem bili su nezadovoljni sudijskim odlukama. Mitrović je zbog tehničkih grešaka isključen, a u nastavku su sudije Crnogorcima podelile još nekoliko tehzničkih grešaka, što je, naravno, znatno olakšalo posao Novozelanđanima u današnjem meču.

Posle meča, očekivano, selektor Mitrović je bio besan na arbitre.

''Teško je komentarisati košarku danas. Gledao sam na TV drugo poluvreme i video sa strane sve što se dešavalo - katastrofa. Mi smo izgubili utakmicu, mi snosimo posledice, ali nadam se da će neko snositi posledice i za ovakvo suđenje.

Momci se osećaju kao da im je neko ukrao pobedu, a ne da su izgubili. Mi smo mala zemlja, prvi smo put ovde, ali zaslužujemo poštovanje, makar malo poštovanja.

Gledao sam mirno drugo poluvreme - dobili smo četiri tehničke greške, imali smo nesportske faulove", istakao je Mitrović, a prenose ''Vijesti''.

U trećem, poslednjem kolu prve faze takmičenja, Crna Gora se sastaje sa Brazilom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke