Crnogorski mediji o jučerašnjoj Skupštini - Kako je to Bokan ''pobedio'' Čovića i kako su klubovi glasali?

Autor: Darko Mitrović
subota 25.05.2019.
13:06
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Očekivano, velika pažnja jučerašnjoj Skupštini ABA lige posvećena je i u crnogorskim medijima.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Tako podgoričke ''Vijesti'' donose tekst pod naslovom: ''Bokan pobedio Čovića u 1. rundi: Budućnost smenila menadžment ABA lige''.

Svemu tome prethodile su kazne za obojicu, u iznosu od po 10.000 evra, zbog svega što se dešavalo tokom finalne serije plej-ofa, a potvrđeno je i da je Bokan ranije napustio sednicu. Ipak, ostalo je nejasno da li zbog nezadovoljstva tokom sednice, ili kako prenosi crnogorski CDM, ''jer je imao drugih obaveza''.

Na kraju, postoje dve stvari zbog kojih su u Podgorici zadovoljni ishodom jučerašnje Skupštine - prva je pomenuto nepoverenje koje je izglasano dosadašnjem menadžmentu ABA lige, a druga je to što nije usvojen izveštaj za sezonu 2018/2019.

S tim u vezi, ''Vijesti'' su prenele svoja nezvanična saznanja da su 'ZA' usvajanje izveštaja glasali samo predstavnici Crvene zvezde, FMP-a, Cibone i Igokee.

Da izveštaj nije usvojen, potvrdio je i Igor Dodik, koji je istakao da će to pitanje biti na dnevnom redu i na narednoj sednici Skupštine.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Saturday, 25.05.2019
13:33

Znaci 3 kluba samo glasala sa DA

avatar
nemam pojma
Saturday, 25.05.2019
13:31

Najvažnije je da se donese odluka o tome da dva čovićeva kluba ne mogu igrati u istom rangu takmičenja. To bi donelo regularnost više od suspenzije finala. Iako bi negde u normalnom svetu oba kluba bila diskvalifikovana, i čovićev i bokanov.

avatar
nemam pojma
Saturday, 25.05.2019
13:26

čoviću oduzeti pravo za neregularno učešće dva kluba u istom takmičenju.