Crno-belo poluvreme - Partizan stao u drugoj četvrtini (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.01.2019.
19:53
Izvor: Sportske.net

Sjajna prva četvrtina Partizana u Kneževini, a zatim veliki pad u drugom kvartalu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Naučili su crno-beli na greškama iz prvog duela sa Monakom i odigrali jako dobro prvo poluvreme utakmice 4. kola Top 16 faze Evrokupa u Kneževini, premda su u prvoj četvrtini prikazali mnogo više.

Nakon dvadeset minuta igre Monako vodi rezultatom 41:38 u utakmici četvrtog kola Grupe E Top 16 faze Evrokupa.


Odlično je ekipa Andree Trinkijerija otvorila večerašnji meč 4. kola Top 16 faze Evrokupa u Monaku. Crno-beli su serijom 7:0 naterali trenera domaće ekipe da reaguje tajm-autom, ali je odmah zatim Partizan produžio seriju i poveo sa 9:0.

Vrlo brzo su beogradski crno-beli stigli i do dvocifrene prednosti, ali je u završnici prvog kvartala Monako počeo da se budi i da lagano hvata rezultatski priključak.

Na startu druge četvrtine gosti nisu uspevali da nađu rešenje za raspoloženog Pola Lakomba koji je prvo poluvreme završio sa 14 poena i 4 skoka i samo jednim promašajem u šutu iz igre (3/4 za dva, 2/2 za tri).

Do sredine drugog kvartala Monako se potpuno vratio u meč i stigao do izjednačenja (28:28), a dva i po minuta pre kraja domaći su došli do prvog vođstva (34:33).

Slaba realizacija slobodnih bacanja u samoj završnici poluvremena napravila je problem izabranicima Andree Trinkijerija, pa je domaćin na odmor otišao sa 3 poena prednosti.

Najefikasniji u redovima Partizana bili su Vanja Marinković (9 pts, 3 sk) i Đorđe Gagić (8 pts, 5 sk).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke