Crno-belima ostala još samo teorija u Evrokupu...

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.12.2017.
22:13
Izvor: Sportske.net

Odigrane i preostale dve utakmice sedmog kola u Partizanovoj Grupi C Evrokupa. Nepovoljan epilog po crno-bele.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Nedugo pošto je Partizan doživeo ubedljiv poraz u Viljnusu (93:75) od domaćeg Lijetuvos Ritasa, okončane su i još dve utakmice sedmog kola u istoj grupi.

Meč koji je mnogo više zanimao pristalice crno-belih jeste onaj u Limožu, gde je domaći tim savladao ekipu Bilbaa sa ubedljivih 86:74.

Ovaj rezultat ne ide na ruku Partizanu, s obzirom da sada Limož na četvrtom mestu ima dve pobede više od crno-belih, kao i od španskog predstavnika koji su na poslednje dve pozicije u Grupi C.

Podsetimo, četvrto mesto vodi u Top 16 fazu Evrokupa, a do kraja prve faze takmičenja ostala su još samo tri kola, pa je jasno da sada Partizan može da se uzda samo u teoriju.

Džoš Karter je sa 16 poena predvodio ekipu Limoža do pobede, a kod gostiju je isti poenterski učinak imao Mumbru.

Najneizvesnije bilo je u Berlinu, gde je Obradovićeva Lokomotiva Kubanj savladala domaću Albu sa 89:84.

Nemački tim je bolje ušao u meč, dobio prvu četvrtinu sa 19:13, ali se u drugoj Lokomotiva raspucala i samo u tom periodu igrd upisala 34 poena.

U nastavku je Obradovićev tim uspešno održao prednost, pa i posle sedam kola ima stopostotni učinak u ovoj grupi, a Alba je ostala na pet pobeda na drugom mestu na tabeli.

U Lokomotivi večeras najefikasniji Rajan Brekhof sa 20 poena, a kod domaćih Denis Kliford sa 17.

Naš Stefan Peno je u ekipi Albe odigrao nepuna dva minuta, ali je za to vreme upisao dva poena, tri asistencije i jedan skok.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Wednesday, 06.12.2017
11:24

Imamo SEDAM poraza u osam utakmica, i ono sto je bilo dobro sad vise ne postoji, a onaj ni ne pomislja da ode, oterao je Zagora, a decko samo sto nije obukao nas dres, predsednik je poslusnik koji je takodje svojim izjavama minirao neke stvari (naravno, sad cete cuti i procitati drugaciju verziju) tako da mi ni trecu sezonu zaredom apsolutno nista ne mozemo da ocekujemo. Niko sigurno vise nece doci, a da moze da pravi osetniju razliku, milion dugovanja i tuzbi, sponzori tek nesto malo bolji nego oni u FK, ali i dalje preteska pisurija, jedan od najvecih (po mnogo cemu cak i najveci) u nasoj istoriji jos uvek ceka na zaradjene pare, a dogovora oko toga nema, odnosno, ima, ali se isti vise ne postuje i godinama otvoreno krsi! Sada se kao smetnja ponovo sve vise istice i jedna famozna banka u kojoj i sa kojom drugi izgleda mogu sve, a nama se ne oprasta nista (i ko je ono kod nas godinama ukazivao i upozoravao na to iako mu to posao nije obuhvatao). Naravno, to godinama moze da zvuci da je i 4-5 godina iako je recimo duplo manje, ali za KKP i nas je i godina kao pola decenije, ako sam i preterao, a jesam, hiperbola je posve razumljiva- vidite, SVE TO je SAD NAS PROBLEM, nije sigurno Evrokup i skor 1-6 kao krajnji produkt svega sto nas je zadesilo!