"Crno-beli" završili sjajan posao, paraf koji će oduševiti navijače!

Autor: Nikola Miloradović
petak 21.02.2020.
20:21
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Partizana potvrdio.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kako je danas potvrdi predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović, centar Vil Mozli je parafirao novi, trogodišnji ugovor sa klubom.

"Crno-beli" imaju sjajnu sezonu, obezbedili su plasman među osam najboljih ekipa u Evrokupu sa prvog mesta u grupi, osvojili su ABA Superkup i Kup Radivoja Koraća.

Amerikanac je letos stigao u klub iz italijanskog Trsta, kako je sezona odmicala tako je igrao sve bolje, posebno je svojim atraktivnim blokadama i zakucavanjima oduševljavao navijače.

Igra fantastično u odbrani, sada je novim ugovorom nagrađen i za sjajne partije.

"Poznato je koliko poštujemo Mozlijevo zalaganje, Mozli je danas zvanično produžio ugovor sa Partizanom na tri godine.

Što se tiče ostalih igrača, stručni štab će raditi na tome i praviti projekciju tima za narednu sezonu. Na nama je da stvorimo kvalitetan budžet, ali pričaćemo sa strukom o ostalim ugovorima.

Kvalitetni domaći igrači su uvek skuplji nego strani. Često ih i pretplatimo, samo da bi u svom timu imali domaće igrače. Potpisivanje ugovora i dovođenje igrača nekada zavisi i od same ponude na tržištu", rekao je danas Mijailović za Partizan TV.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Saturday, 22.02.2020
08:36

Hvala objektivnim sportskim sto pustaju komentare.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 23.02.2020
13:09

E daj nam objasni kako je italijanska druga liga u rangu evrolige, kako je isto biti bek-ap centar u Torinu u rangu biti bek-ap igrac u evroligaskim timovima.

avatar
Limenka
Friday, 21.02.2020
22:52

Imamo dobru supstancu za sledecu godinu, uz par izmena moze da bude jos bolje. McAdu ako se ne probudi,mogu slobodno da ga promene, Rason Tomas moze i mora bolje. Isto vazi i za Bircevica.

avatar
paok
Saturday, 22.02.2020
13:01

A sto su ga dovodili, igra u proseku par minuta, sta da napravi za to vreme. Recimo Tomas, duze vreme igra lose a opet je na terenu oko 20 min. Mozda bi i McAdu bio bolji kad bi dobijao vecu minutazu.