Crno-beli: "Težak poraz"

Autor: Beta Beta
utorak 18.11.2014.
23:56
Izvor: Beta

Košarkaši Partizana Milenko Tepić i Edo Murić složili su se u oceni da je poraz od Lijetuvosa prilično težak jer sa skorom 1-5 crno-beli gotovo izvesno ostaju bez šansi za plasman u narednu fazu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaš Partizana NIS Milenko Tepić rekao je večeras da su crno-beli doživeli težak poraz od Lijetuvus Ritasa u Evrokupu.

"Težak poraz. Loše smo počeli, obzirom na to da su prilično dobar tim, bili su rasterećeni zbog rezultata koji su imali do sada. Tu su dobili i dodatno samopouzdanje. Imali smo šanse na momente, ali nismo znali, pre svega zbog odbrane da materijalizujemo. Vodili su već deo utakmice, a mi nismo iskoristili prilike", rekao je Tepić.

Partizan je izgubio večeras u Beogradu od Ritasa sa 76:85 u šestom kolu Grupe E Evrokupa.

"Znali smo koliko će biti teško. Gubili smo deset poena, bili smo dva-tri puta blizu da ih stignemo, ali nismo uspeli. Oni su tim čiji je najbolje oružje šut za tri poena. Ostajali su sami i pogađali su, a mi smo imali jako loš šuterski dan", rekao je igrač crno-belih Edo Murić.

Partizan posle šest kola ima jednu pobedu i pet poraza u Evrokupu, a naredne nedelje gostuje Banvitu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mileta
Wednesday, 19.11.2014
01:33

Ako Vujosevic ostane bice i tezih poraza.Recimo protiv Zeleznika.Bice sigurno preko 30 razlike.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Wednesday, 19.11.2014
01:01

Ma daj, umesto da imamo 3-3 ili bar 2-4, mi se verovatno vec sada oprastamo. Smejurija kakvo sudjenje imamo, ako je to i bilo za ocekivati u EL, zar bas mora i u EK i to jos u BG?! Ako pobedimo sve u 3 poslednja kola, a docekujemo Hapoel i Crveni Oktobar, mozda ipak mozemo da prodjemo!