"Crno-beli" prelomili, bek ostaje i naredne sezone!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.04.2020.
11:36
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je zadovoljio.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT ©
Pedja Milosavljevic/STARSPORT ©

Povezane vesti

Stigao je u redove Partizana sredinom februara kolumbijski košarkaš Brajan Angola.

On je doveden za završnicu sezone u ABA ligi, jer je u tom trenutku bilo kasno za registrovanje novih igrača u Evrokupu, a samo mesec dana nakon što je potpisao za "crno-bele" sport je stao u čitavom svetu zbog pandemije koronavirusa.

Angola se vratio u Kolumbiju, ali izgleda samo na kratko, jer bi prema informacijama italijanskog novinara Luke D'Alesandra trebalo da produži saradnju sa Partizanom i crno-beli dres nosi i naredne sezone.

Italijanski novinar prenosi da je u njegov ugovor ubačena mogućnost da se saradnja produži na još godinu dana, kao i da dve strane rade na tome da je nastave i naredne takmičarske godine.

Dakle, Angola je po svemu sudeći doveden na neku vrstu probe, uspeo je za mesec dana da dokaže ljudima u klubu da vredi, te će po svemu sudeći braniti boje Partizana i sledeće sezone.

Baner stoni tenis

Angola ima 26 godina, nastupa na poziciji beka, pre Partizana igrao je u Belgiji za Ostende, sa kojim je osvojio tamošnji šampionat i proglašen je najkorisnijim igračem finala.

U ABA ligi je upisao dva nastupa, u Novom Mestu je protiv Krke ubacio pet poena za 15 minuta, dok je protiv Mege kod kuće ubacio 16 poena uz sedam skokova za 25 minuta na parketu.

Pisali smo da novi ugovor očekuje i Radeta Zagorca, više o tome OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Sunday, 26.04.2020
13:43

Jedini klub koji ima.siguran budzet za sledecu godinu.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 26.04.2020
15:48

Opet ce nam cuveni istoricari dokazivati da je skuolje dovesti pojacanje iz Belgije (kosarkaske velesile), nego iz Kine, Grcke, Turske, Spanije i to od sve samih evroligasa xaxa.
Jedini navijaci koji su pokusali da laziraju datum osnivanja njihovog kluba.