Crna Gora bira predsednika, "novi kandidat" dospeo na listiće!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.04.2018.
13:27
Izvor: Sportske.net

Podgorica i Crna Gora još uvek slave istorijsku pobedu Budućnosti, a neki su i na birališta otišli pod utiskom jučerašnjeg trijumfa.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Dan nakon što je šampion Crne Gore osvojio prvu titulu u ABA ligi u zemlji naših južnih komšija usledilo je glasanje za predsednika.

Na glasačkim listićima našlo se sedam kandidata, ali se sinoćna euforija prenela i na birališta što potvrđuje i fotografija koju je objavio portal "reprezentacija.me".

Neko je na biralište poneo euforiju koja je juče bila na snazi u "Morači" i na glasačkom listiću dopisao ime najkorisnijeg igrača finalne serije plej-ofa ABA lige.

Nemanja Gordić tako je dobio jedan glas na predsedničkim izbprima u Crnoj Gori, a niko ne sme da se zakune da ovakih listića neće biti još.

Problem je u tome što se ovi glasovi ne računaju tako da ostali kandidati za predsednika neće biti ugroženi.

Kako izgleda glasački listić sa imenom Nemanje Gordića možete videti klikom OVDE.

Kako običan čovek gleda na profesionalnog sportistu i uspehe koje pojedinac beleži najbolje svedoči i ono što se nedavno dogodilo u Egiptu. Podsećanja radi, na predsedničkim izborima u toj zemlji preko milion ljudi dopisalo je na listiće ime Mohameda Salaha.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partibrejker
Sunday, 15.04.2018
15:31

Mozda bi i Gordic dobio milion glasova kada bi bilo toliko glasaca.Mada moze Milo da dogura do milion ako mu bude trebalo.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 15.04.2018
14:22

* kad i sto (nije ostao)

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 15.04.2018
14:21

Meni je on bio odlican kod nas i jako mi je bilo zao kad nije ostao i sledece sezone...

avatar
Old_school
Sunday, 15.04.2018
13:58

E na primeru Gordica se vidi, na zalost, neiskustvo (da ne kazem neznanje) Alimpijevica (za kojeg mislim i dalje da ce biti dobar trener ali je greskom rano bacen u vatru). Taj Gordic je i u Partizanu i u Cedeviti i u Buducnosti igrao protiv Zvezde, nije ga bilo nigde. Isto mali Ivanovic lane u Megi. A sad ispadose NBA igraci koji nam se setaju kroz odbranu i daju koseve kad hoce. Nisu oni naprasno postali nezaustavljivi, vec mi nikakvi u odbrani. To nam je isto radio dvojac Mornara (Vranjes i Nidam) koji nam dadose 70 poena za utakmicu. Ne moze biti slucajno.

avatar
Silent
Sunday, 15.04.2018
13:29

Mogli su sudiju Javora staviti na listu uzeo bi izbore lagano