Čović vs Dule u epizodi "Tužba"!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.11.2014.
14:05
Izvor: Sportske.net

Ukoliko su vam nedostajala prepucavanja između trenera Partizana i prvog čoveka KK Crvena zvezda evo nove runde. Čović je tužio Vujoševića zbog nečega što je trener crno-belih izrekao u emisiji "Utisak Nedelje".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Taman kada smo se odmorili od saopštenja za javnost i konferencija za štampu, pa i emisija, putem kojih su se Duško Vujošević i Nebojša Čović međusobno prepucavali, trener Partizana otkrio je da strasti nisu u potpunosti sputane.

Strateg crno-belih danas je otkrio da mu je nedavno stigla tužba koju je podneo Nebojiša Čović a koja se tiče nečega što je Vujošević izrekao u emisiji "Utisak Nedelje".

"Za nove tužbe bivših igrača ne znam, ali ono što znam jeste da mi je stigla tužba od gospodina Čovića vezana za učešće u emisiji Utisak nedelje" kazao je Vujošević.

Trofejni stručnjak nije precizirao na šta se odnosi tužba ali je dodao da će se njegovi advokati pozabaviti tim pitanjem.

"Iskreno, nisam čitao tužbu, time se bave moji advokati" dodao je Vujošević.

Duško Vujošević i Nebojša Čović razmenili su niz uvreda u emisiji autorke Olje Bećković početkom aprila tekuće godine.

Trener Partizana nazivao je Čovića "moralnim gmizavcem" dok je prvi čovek Crvene zvezde častio Vujoševića epitetom "belosvetske barabe".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke