Čović se izvinio Teodosiću, Zvezda izdala saopštenje!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.04.2016.
16:07
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom najoštrije je osudio ispad neodogornog pojedinca koji je svojim potezom bacio senku na jučerašnji spektakl u "KombankAreni". Reagovao i predsednik kluba Nebojša Čović.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Treća utakmica četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige između Crvene zvezde Telekom i moskovskog CSKA pala je u senku incidenta koji su izazvali neodgovorni pojedinci.

Plejmejker CSKA Miloš Teodosić trpeo je uvrede od grupe "navijača" tokom većeg dela meča, a kulminacija je usledila kada je napuštao parket pošto je tada pogođen čašom u glavu što je zabeleženo na snimku.

Tim povodom tokom popodneva se zvaničnim saopštenjem oglasio KK Crvena zvezda Telekom koji je osudio ovaj huliganski akt i ogradio se od ispada pojedinca.

Saopštenje KK Crvena zvezda Telekom prenosimo u celosti:

"KK Crvena zvezda Telekom najoštrije osuđuje nerazuman i neodgovoran potez jednog pojedinca, koji je bacio senku na spektakl u 'KombankAreni' i pogodio plastičnom čašom sa vodom, reprezentativca Srbije, košarkaša CSKA i velikog simpatizera Crvene zvezde Miloša Teodosića.

KK Crvena zvezda Telekom tokom cele sezone ukazuje na veliki problem neodgovornih pojedinaca 'navijača' koji su ubacivanjem raznih predmeta u teren, koštali klub više desetina hiljada evra i uslovnom suspenzijom parketa u Beogradu.

Predsednik kluba Nebojša Čović odmah nakon incidenta koji se dogodio po završetku utakmice, izvinio se ispred svlačionice u ime KK Crvena zvezda u vrlo srdačnom razgovoru Milošu Teodosiću, koji ničim nije zaslužio ovakav "tretman” neodgovornih pojedinaca u 'KombankAreni'
" stoji u saopštenju.

Povodom nemilog događaja oglasio se i direktor KK Crvena zvezda Telekom Davor Ristović koji je nagovestio da će crveno-beli biti kažnjeni.

"Žao mi je što je senku na izvanrednu sezonu u Evroligi, i veliki uspeh našeg kluba, bacio neko ko ne želi dobro KK Crvena zvezda. Već smo platili ogromne kazne Evroligi, a platićemo još, jer je delegat tog takmičenja, u svoju beležnicu upisao tri bačena upaljača na parket, što automatski znači i novu kaznu" rekao je Ristović i dodao,

"Posebno mi je žao što je jedan Miloš Teodosić doživeo ovakvu neprijatnost u 'KombankAreni', ali mi je drago da se izdigao iznad neprijatne situacije, i prihvatio izvinjenje našeg kluba, čiji je deklarisani navijač" istakao je Ristović.

Srpski reprezentativac Miloš Teodosić sinoć je rekao da mu nije bilo jasno šta pojedinci žele od njega ali nije pridao veću pažnju činjenicom da ga je grupa "navijača" vređala tokom većeg dela susreta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 20.04.2016
10:56

Treba da vidite snimak napada i pokušaj revoltiranog Teodosića da se obračuna sa njima, da vidite reakciju policije koja je prava slika sadašnjeg stanja u državi.

avatar
Nenad69
Tuesday, 19.04.2016
23:57

Jedino se u Srbiji izvinjavamo zbog tudjih gresaka. Trebalo je tu personu uhapsiti i po Zakonu o sprecavanju nasilja na sportskim priredbama procesuirati. A ovako kao tetke na pijaci. Imamo dobre zakone samo se ne primenjuju. Za primer zabrana pristupa svim sportskim tamicenjima u trajanju od 10 godina. Ovako kao tetke na pijaci izvini, izvini ...

avatar
Wednesday, 20.04.2016
13:28

Izvini, necu vise...

avatar
Zeljko Mikaric
Tuesday, 19.04.2016
19:38

Ciganska posla nista im nije sveto!!!

avatar
Sin Dragan
Tuesday, 19.04.2016
18:12

Uvek ce se naci jedna budala da upropasti sve. Lepo bih ga identifikovao i nikad vise ne bi uso u Arenu. Trega izmisliti neko cipovanje huligana i lepo bato na ulazu u dvoranu sa nekim bar kod citacem vidis ko sme da udje a ko ne sme. :)

avatar
Ivan Lekin
Tuesday, 19.04.2016
17:56

Klub nedostojan Evrolige...

avatar
partizan igokea zg
Tuesday, 19.04.2016
17:25
avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Tuesday, 19.04.2016
17:18

A jest ruzan majko moja

avatar
Lord of Nottingham
Tuesday, 19.04.2016
23:06
avatar
Wednesday, 20.04.2016
13:29

Mozda te vec sanja jer si ga ovde urnisao Hahaha

avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Wednesday, 20.04.2016
09:42

Kako znas odje da sam lep hi hi hi

avatar
Don.Mile
Tuesday, 19.04.2016
16:40

poenta je to sto na utakmice nisu dosli navijaci Zvezde sa Kalemegdana nego skorojevici , zato i takva reakcija ... tako su vredjali i Bogdanovica ... svaka cast pravim navijacima Zvezde a skorojevicima STOP jer ste nekorisna masa usijanih glava ...

avatar
Wednesday, 20.04.2016
13:29

Radili su oni ovo i dok je bilo stare i prave zvezde, Bog da joj dusu prosti:-D

avatar
hromivuk
Tuesday, 19.04.2016
16:27

Биће да није чаша него флаша. Можда то делује као ситничарење са моје стране али то прави разлику за онога ко је погођен чашом или флашом.

avatar
Zoran Milošević
Tuesday, 19.04.2016
16:25

Ovo je sramota!treba da se snimaju tribine i da se ovakvi idioti kažnjavaju doživotnom zabranom prusustvovanju utakmica.a Boga mi i dobrim batinama!!