Čović progovorio i o koracima Bilija Berona!

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.10.2019.
17:36
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Brojnih tema dotakao se danas prvi čovek Crvene zvezde.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Najvažnije detalje smo već preneli, Nebojša Čović je potvrdio da je došlo do okončanja saradnje sa dosadašnjim trenerom crveno-belih Milanom Tomićem i da će protiv Barselone ekipu najverovatnije voditi njegov dosadašnji pomoćnik Andrija Gavrilović, ali uz ovu (šaljivu?) opasku:

''Sada kada Pešić bude dolazio, probaću da ga ubedim da ostane ovde, a da se ne vraća u Barselonu. On je moj veliki drug i prijatelj. Radili smo zajedno u reprezentaciji i Crvenoj zvezdi. To je u domenu spekulacija''.

Od ostalih tema najveću pažnju privukli su Čovićevi komentari u vezi budžeta, odnosa sa Partizanom, a prokomentarisao je i detalj sa kraja prošlosezonske finalne serije plej-ofa Superlige protiv crno-belih, koji su se žalili da je u odlučujućem napadu Bili Beron napravio korak više nego što je dozvoljeno.

S tim u vezi, iskoristio je priliku i za još jednu kritiku rada Košarkaškog saveza Srbije.

''Mi u KSS gotovo nemamo nijednog Zvezdaša, osim Rakočevića i nismo zadovoljni tim radom.

Tvrdimo da je istekao 19. januara istekao mandat, da nije usvojen završni račun 2018. godine, tvrdimo da se Kup Radivoja Koraća zvao Kup Milivoja Jovčića, a nama su se popeli na glavu da li je Bili napravio korake ili ne.

Moje mišljenje je da su bili, a da nisu viđeni, ali nije bilo tolike priče oko faula u napadu Renfroa na Kupu. Sada ima video riplej i greške će se valjda smanjivati.

Mislim da saradnja između Crvene zvezde i Partizana treba da budu normalni. Što se tiče spočitavanja pete utakmice plejofa ABA lige…

Kada nas neko dočeka onako, kako su nas organizovano tamo dočekali. To je bio organizovani linč. Vratićemo uvek puta pet. Sada se priča da je zato ABA liga donela odluka o Vajld kardu. To nije tačno'', istakao je Čović, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Tuesday, 22.10.2019
21:46

Bili (su) koraci u poslednja dva napada, ne ''samo'' na samom kraju utakmice.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 22.10.2019
17:56

Kakav blam od konferencije.
Posle loseg starta sezone, gde ti je tim projektovan da se proseta kroz ABA ligu i da napadne TOP8 EL ti na konferenciji najvise govoris o stvarima koje se u ovom trenutku tvog kluba ne trebaju ticati, jer imas deset puta vaznije stvar da resavas.
Zamisli koji stepen kompleksa treba da imas da sazoves konferenciju sa novinarima.
1.Gde tebi se postavlja pitanje, da li trener koji zbog teske bolesti je napustio klupu Olimpijakosa dolazi u Zvezdu
2.Gde ti se postavlja pitanja o budzetu, gde ti sa vec pripremljenim Excel tabelama lupetas neke gluposti
3.Gde govoris o koracima Berona na finalu KLS-a (koga to zanima sad)
4.Gde govoris o nepostojecem faulu u napadu na finalu kupa
5.Gde govoris o proslogodisnjoj finalnoj seriji.
6.Gde govoris o zakupu Arene i Pionira
..

Razumemo da te vec strah hvata, ali tek je kraj oktobra, a i dalje imas tri puta jaci tim od bilo koje ekipe u regionu, cemu panika?
Nemoj da se brukas ko pre dve godine kad si sazvao konferenciju samo zato sto je jedan mediji (velikim slovima JEDAN) napisao neku vest koja ti se nije svidjala.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 22.10.2019
17:44

Koga briga šta ti tvrdiš, možda ove što imaju krizu identiteta, a mi ostali odlično znamo gde je tebi mesto. Hoćeš možda da nam objasniš i da je lakše pogoditi trojku iz auta nego položiti iz 4 koraka s linije za slobodna bacanja. Bio Kup Protivpožarnog aparata, Kup Trovanja, Kup FMP-a itd, nijedna liga nije regularna zbog 2 FMP-a.