Čović odgovorio na ''ružne'' komentare, šta će biti sa Alimpijevićem, ima li problema sa navijačima?

Autor: Darko Mitrović
subota 14.07.2018.
18:17
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Prvi čovek Crvene zvezde ne slaže se sa ocenama da je prošla sezona bila neuspešna, progovorio je i o ambicijama u sledećoj, ali i o odnosu sa navijačima.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda mts je danas promovisala novog trenera Milana Tomića, a tom prilikom se i prvi čovek kluba Nebojša Čović obratio javnosti.

Između ostalog, Čović je naglasio da crveno-beli nisu žurili sa izborom novog stratega, kao i da su sa Tomićevim trenerskim kvalitetima odavno upoznati.

Potom se osvrnuo na prošlu sezonu i iskoristio priliku da odgovori na kritike koje su se pojavljivale u javnosti u proteklom periodu.

''Ne slažem se da je prošla sezona bila neuspešna. Nigde u kamenu ne piše da Crvena zvezda mora da bude 10 ili 15 godina prva. Napravljen je solidan rezultat.

Moramo da znamo da istrpimo i trenere i igrače u izuzetno teškom poslu, kada bismo to uradili bilo bi nam mnogo lakše. Ni meni se ne sviđaju svi direktori i urednici medija, a sa nekim sam isto tako i dobar prijatelj.

Crvena zvezda će uvek imati primat na prostoru, ne bivše Jugoslavije kako vole da kažu, već zapadnog Balkana. Jer, Crvena zvezda je najveći brend’’,  istakao je Čović.

Kada je naredna sezona u pitanju, Čović je obećao da će biti uzbudljiva i da nikako neće biti dosadna, ali se ponovo vratio nekoliko meseci unazad i prokomentarisao kritike koje je bivši trener Zvezde Dušan Alimpijević dobijao tokom svog mandata.

’’Ne želim da najavljujem borbu za opstanak, to nije naša ambicija. Mislim da je ružno da kažete da nismo prošle sezone imali ni odbranu ni napad. To je ružno jer tako i osporavate one koje su birali. Dušan Alimpijević je izuzetno talentovan i perspektivan trener i žao mi je što se tako završilo. Videćete, ako Bog da, kako će se njegova karijera razvijati. Svi treneri u Crvenoj zvezdi su najbolji treneri’’, poručio je Čović.

Kada je prelazni rok u pitanju, Zvezda je danas dovela Bilija Berona, nova pojačanja se tek očekuju, a iz prošlosezonskog sastava ugovori su istekli Ročestiju, Omiću i Antiću.

Posle dolaska Omića, bilo je nezadovoljstva među delom navijača, ali Čović je uveren da sada više nema problema.

''Sa navijačima se nikada i nismo svađali. Nismo se razumeli u nekim stvarima. Oni su razumeli naše argumente, a mi smo razumeli njihove. Očekujem da bude normalno, a koliko sam informisan mi sa njima nemamo neki problem'', zaključio je Nebojša Čović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
poljskikupanjac
Saturday, 14.07.2018
21:56

MOZETE SAMO DA GA MRZITE ZATO STO VAS SILUJE VEC NEKOLIKO SEZONA BRAVO COVKE MAJSTORE

avatar
indosrbija
Saturday, 14.07.2018
21:44

Partizan je veci klub u kosarci po svemu,cak bolje i navijaju ..a mi smo bolji i veci brend u fudbalu i bolje navijamo

avatar
bagra
Sunday, 15.07.2018
00:29
avatar
svojnasvome
Saturday, 14.07.2018
19:38

Brend, mzd kod tebe u železniku. Malo ako izadjes iz Srbije mzd dobiješ neku informaciju kad je brend u pitanju

avatar
NAJVECI IKADA
Sunday, 15.07.2018
04:04

5 sesir,jesi na taj brend mislio ? 😂😂😂

avatar
indosrbija
Sunday, 15.07.2018
19:09

I milan ima brend jedan od najvecih u svetu fudbala iako par sezona ima ocajne rezultate..

avatar
Navijacc
Sunday, 15.07.2018
07:41

Ne postoje veci brend od Crvene Zvezde na podruciju bivse Jugoslavije

avatar
bagra
Saturday, 14.07.2018
18:34

Ne pise u kamenu, ali na jednom drugom mestu pise.