Čović najavio mnogo bolju Zvezdu u majstorici!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.04.2019.
09:59
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Greške su uočene, hoće li biti i ispravljene u subotu?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Iako joj je poraz od Partizana tek drugi od početka sezone u ABA ligi, Crvena zvezda je sebe dovela u nezavidnu situaciju da joj je naredna utakmica biti il' ne biti.

Majstorica je na programu u subotu, u izmenjenom terminu (više o tome čitajte OVDE), a iako će imati sa tribina veliku podršku svojih navijača, košarkaši Crvene zvezde moraće da se izbore i sa velikim psihološkim pritiskom, kako od veoma uspešne sezone u ligaškom delu sezone ABA lige ne bi došli do rezultatskog debakla u plej-ofu.

U izjavi za današnji ''Žurnal'', iskusni plejmejker Crvene zvezde Filip Čović uverava da je njegov tim spreman za taj izazov.

''Pritisak je, svakako, veliki, ali to je ono sa čime živimo i radimo. Prosto, to je tako. Ne možemo da pričamo o tome kao nekom posebnom faktoru. To je nešto što je normalno za nas'', objašnjava Čović.

Na njega je pao znatno veći teret zbog povrede Džoa Reglenda, ali bez obzira da li će startni plej Crvene zvezde biti spreman ili ne, Čović najavljuje mnogo bolje izdanje Crvene zvezde nego u drugom meču polufinalne serije, uz ocenu da u tom duelu Zvezda nije bila dovoljno borben u ključnim trenucima.

''Naravno da očekujem da ćemo pobediti i da ćemo igrati mnogo bolje nego u drugom meču. Biće teška utakmica ko i prethode dve, to je sigurno'', zaključio je Čović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Tuesday, 02.04.2019
18:55

Ostoja podelio Sudijama po jedan Jaguar F-pace

avatar
Gravity
Tuesday, 02.04.2019
12:34

Ocekujem da ces unistiti instituciju i vratiti na fabricko podesavanje...

avatar
Old_school
Tuesday, 02.04.2019
10:40

Jako je jednostavno. Partizan ima dva igraca, Lendejla i Marinkovica. Sve ostalo smesno. I ne zavrsavati svaki drugi napad sutem za 3. Prosto.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 02.04.2019
11:33

Na ove dve utakmice imali su i sudije.

avatar
pfc
Tuesday, 02.04.2019
12:50

I sa tim i zakvim Partizanom vi se mucite. Pa kavi ste onda vi. Presmesni.