Čović: ''Marko Ivković ubijen s leđa!''

Autor: Darko Mitrović
subota 22.11.2014.
16:13
Izvor: Sportske.net, RTS

Prvi čovek Crvene zvezde na današnjoj konferenciji za medije izneo nove detalje o sinoćnjem ubistvu 25-godišnjeg navijača Marka Ivkovića.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kako je i najavljivano, predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović održao je danas konferenciju za novinare, a povodom tragičnog događaja sinoć u Istanbulu, u kojima je ubijen 25-godišnji navijač Zvezde Marko Ivković.

Čović je tom prilikom konstatovao i da odlazak cele grupe Zvezdinih navijača nije bio u organizaciji kluba, ali da su organizatori bili na vreme obavešteni o njihovom dolasku. Zvezda je pokušala da i njima obezbedi ulaznice, ali nije bilo uspeha u tome.

''Galatasaraj nije hteo da proda karte našim pristalicama. Laž je da su sve karte bile rasprodate, što je svako i na TV-u mogao da vidi'', naglasio je Čović, a preneo RTS.

Grupa Zvezdinih navijača je u pratnji policije stigla do hale, a onda ih je policija ''prepustila'' navijačima Galatasaraja, koji su bili ispred hale.

''Marko Ivković je napadnut i uboden sa leđa, dok je bežao od suzavca i turskih navijača, koji su bili ohrabreni tom situacijom'', izjavio je Čović pred novinarima.

Uskoro i više detalja sa Čovićeve konferencije za novinare.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juelz_santana
Saturday, 22.11.2014
17:49

Tacno sam znao,juce kazem caletu nema sanse da bi te neko mogau ubosti u srce osim ako nije Sigal pa ves sa nozem...znao sam da je bilo ono sa strane,ledja....

avatar
moshapet
Saturday, 22.11.2014
17:47

Možete se na složiti sa mnom, možete staviti minusa koliko hoćete, ali mislim da ovaj čovek ima najmanje prava da priča o ovakvim postupcima navijača, a ovo je danas već druga njegova izjava o pogibiji ovog mladog čoveka. Veliki je doprinos ovog čoveka širenju mržnje među navijačima među klubovima. Nekada je svaki derbi bio praznik i u košarci i u fudbalu, a od kako su u sport ušli on i slični njemu, derbiji postaju utakmice visokog rizika i potencijalna opasnost za sukobe, povrede i ubistva. Sport opravdava postojanje samo ako se ima poštovanje prema protivniku bez obzira da li je on iz komšiluka ili iz druge zemlje. Voleo bih da smo već dotakli dno i da dalje ne možemo u tom pravcu i da će nam i ovaj slučaj pokazati da moramo ići drugim putem. Voleti svoj klub i poštovati rivala je jedini pravi put. Protivnik nikako ne može i ne sme biti neprijatelj. Marko Ivkoviću, neka Bog podari mir tvojoj duši a tvojim roditeljima podari snagu da prebole menerljivi gubitak.