Čović kod Kuzmića, šta je Zvezdin centar poručio iz bolnice?

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.07.2019.
15:36
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Oporavak odlično teče, Crvena zvezda objavila i prvu izjavu srpskog reprezentativca posle teške saobraćajne nesreće.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Ranije danas preneli smo da se Ognjen Kuzmić odlično oporavlja, samo deset dana posle teške saobraćajne nesreće na putu Prijedor - Banjaluka, kada je doživeo teške povrede glave i grudnog koša.

On se sada nalazi na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu, gde ga je danas posetio i prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović.

Na Zvezdinom sajtu su tim povodom saopštili da ''oporavak Ognjena Kuzmića ide najboljim mogućim tokom, prvotimac Crvene zvezde se normalno hrani, komunicira sa okolinom, ali lekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu kada je Ognjen u pitanju''.

Navodi se i da Kuzmić u vrlo dobrom raspoloženju čeka dalji oporavak i skori izlazak iz bolnice, a ovu posetu je iskoristio i da uputi reči zahvalnosti i lekarima i svima onima koji su mu pružili veliku podršku posle nesreće.

''Želeo sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživeo i proživeo.

Na prvom mestu predsedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se mnogo založio za mene, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, lekarima u Banja Luci doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću, i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce.

Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo 10 dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osećam se dobro, i idemo napred!'', izjavio je Kuzmić, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Terapeut
Wednesday, 24.07.2019
16:06

I navijači drugih klubova su pružili podršku, ali dobro...Najvažnije da je najgore prošlo...