Čović ekspresno reagovao na vesti iz Crne Gore i poželeo sreću Budućnosti i njihovom novom treneru

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.06.2017.
13:02
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Današnje informacije iz Crne Gore uzburkale su region, nije se dugo čekalo na reakciju iz Crvee zvezde.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Podsetimo, podgorička ''Pobjeda'' i pojedini crnogorski portali danas su najavili mogućnost dolaska Duška Ivanovića na klupu Crvene zvezde mts, što je, naravno, vrlo brzo privuklo veliku pažnju i medija u Srbiji.

Znate već da je još uvek neizvesno da li će Dejan Radonjić ostati na klupi šampiona Srbije i ABA lige, a da je Duško Ivanović trenutno slobodan u izboru nove sredine, posle rastanka sa Himkijem.

Međutim, razmišljanja na tu temu u startu je prekinuo Nebojša Čović, prvi čovek Crvene zvezde, koji je u pomenutim vestima označen kao neko ko bi Ivanovića rado video na klupi Zvezde.

On se oglasio u izjavi za 'Blicsport'' i demantovao da se u Zvezdi razmišlja o angažovanju Ivanovića.

Čović je najpre naglasio da Ivanovića veoma ceni i kao igrača i kao trenera, ali...

''Ova vest bi bila istinita kada bi se u KK Crvena zvezda pitali i kadrovirali pojedini Crnogorci sa znamenitih njihovih portala i 'Pobjede''', istakao je Čović.

Potom je uzvratio ''kontrom'', pominjući i podgoričku Budućnost, koja je nedavno angažovala bivšeg trenera Partizana Aleksandra Džikića.

''Istovremeno, našem velikom sportskom rivalu iz prošle sezone, podgoričkoj Budućnosti, želimo puno sreće u predstojećoj sezoni sa novim konceptom i trenerom.

Drago mi je da sve ove glasine koje se pojavljuiju u poslednjih nekoliko dana pokazuju koliko je Crvena zvezda velika i koliki je mamac mnogima u svakom pogledu za njihove neostvarene snove'',
zaključio je Čović.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Professor
Thursday, 29.06.2017
15:27

Samo jos Armani nema trenera, svi ostali su zbrinuti tako da Radonja ne ide nigde, sem mozda u EK ekipu sto stvarno ne verujem.

avatar
MilošPB
Thursday, 29.06.2017
19:40

Pjaniđani je novi trener Armanija.

avatar
Professor
Thursday, 29.06.2017
20:12

Eto vidis, i Armani nasao trenera, da je Radonja hteo da ode otisao bi u Uniks jer je imao njihovu ponudu. Ostaje on, samo zeli garancije i novac za pojacanja.

avatar
mosala1983
Thursday, 29.06.2017
14:38

шта се прима човке досадно му. Боље да размишља о новим играчима.

avatar
Bafana
Thursday, 29.06.2017
14:12

Ne razumem ovoliku paranoju kod ovog čoveka ako sve radi po propisima. Glasine pokazuju koliko je velika? Pa čoveku istekao ugovor i sam rekao da nije siguran da ce ostati , zašto mediji ne bi smeli da nagadjaju ko ce biti novi trener , kao sto rade sa svim drugim klubovima .

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 29.06.2017
13:12

Mogu samo da nas mrze, oni sto nas ne vole... :) Citav region je izgleda frustriran dominacijom nasom, i ocajnicki zeli da poveruje u nas krah, ali se to nece desiti. Srpski sampion nastavlja da da dominira, u inat svima....