Čovek može bukvalno sve, tripl dabl, asistencija večeri i koš za pobedu, Bogi i Bjelica se poklonili Jokiću!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 14.02.2019.
08:29
Izvor: Sportske.net

Nema se puno šta dodati, radi šta hoće i kad hoće, Nikola Jokić je nezaustavljiv!

Beta/AP Photo/David Zalubowski, File
Beta/AP Photo/David Zalubowski, File

Povezane vesti

Nikola Jokić je rastužio zemljake, Denver je košem svog najboljeg igrača na manje od sekundu do kraja dobio Kingse. Nikola je napravio novi tripl-dabl 28. u karijeri, 20 poena, 18 skokova, 11 asistencija, a njegov tim se vratio iz deficita od 17 razlike, ta trijumf 120:118.

Na Ol-Star odmor idu sa skorom 39-18, prvi su na Severozapadu i na dobrom putu da prvi put od 2013. završe u plej ofu.

Ima još dobrih vesti za Nagetse, Ajseja Tomas se vratio pogodio dve ključne trojke, iako se videlo da mu nedostaju mečevi, ovo mu je prva utakmica posle 11 meseci.

Ipak, centralna figura bio je Jokić, učinio je bukvalno sve da dovede tim do pobede, asistirao sam sebi od table, videli smo još jedan pas u stilu Toma Brejdija, kada napravi tripl-dabl, pobeda je blizu, 24 od 28 puta Denver je slavio, od toga kod kuće imaju sa Jokićem u najboljem izdanju 16-0.

Kingsima je pobeda procurila kroz prste, odigrali su sjajnu prvu četvrtinu, ali realno Denver je kvalitetnija i iskusnija ekipa u ovakvim završnicama.

Naši dobri, Bjelica 13 poena, po 3 skoka i asistencije, Bogdanović 16 poena, mada ga nije služio šut. Bilo kako bilo, Sakramento je porazom pao na treće mesto na Pacifiku, ali i deveto na Zapadu, opet su ispod linije plej ofa, jer Klipersi nisu propustili zicer protiv Feniksa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke