Članovima stručnog štaba reprezentacije uručene medalje

Autor: Beta Beta
ponedeljak 12.01.2015.
14:20
Izvor: Beta

Članovima stručnog štaba košarkaške reprezentacije Srbije, onima koji nisu dobili odličja u septembru na Svetskom prvenstvu, danas su u Beogradu uručene originalne srebrne medalje.

Beta/APPhoto/Manu Fernandez
Beta/APPhoto/Manu Fernandez

Povezane vesti

Medalje, koje je isporučila Svetska košarkaška federacija (FIBA), uručene su pomoćnim trenerima Milanu Miniću, Miroslavu Nikoliću i Jovici Antoniću.

Odličja su na novogodišnjem koktelu u Košarkaškom savezu Srbije dobili i predstavnici sponzora, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac, dok je u ime premijera Aleksandra Vučića medalju primio ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas rekao je da je 2014. godina bila sjajna i da se nada da će i 2015. biti uspešna.

"Cilj je Evropsko prvenstvo i za muškarce i za žene. Srbija svuda ide da pobedjuje, nigde ne ide da bude samo učesnik", rekao je Đilas.

Selektor Aleksandar Đorđević je naiskrenije zahvalio ljudima koji su danas dobili medalje.

"Bez njih je nemoguć uspeh jednog tima. Bili su dodatna vrednost i nadam se da će ove godine doći sa još većim entuzijazmom da radimo", kazao je Đorđević.

Košarkaška reprezentacija Srbije je na Svetskom prvenstvu u Španiji, odražanom u septembru prošle godine, osvojila srebrnu medalju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke