Cirbes: "Volim 'Delije' koliko i one mene"

Autor: Beta Beta
četvrtak 15.12.2016.
23:51
Izvor: Beta

Košarkaš Makabija Maik Cirbes rekao je da je utakmica protiv Crvene zvezde mt:s bila veoma emotivna za njega i dodao da izraelskom timu večeras ništa nije polazilo za rukom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Zvezda je pobedila Makabi sa 83:58 i tako zabeležila peti trijumf u 12 evroligaških utakmica, dok izraelski klub ima isti skor.

"Ova utakmica je za mene bila veoma emotivna. Znao sam kako će me navijači dočekati, volim ih isto koliko i oni vole mene", rekao je Cirbes novinarima u Beogradu.

Cirbes se vratio u Beograd prvi put od kako je letos napustio Zvezdu i prešao u Makabi. Njega su navijači beogradskom kluba dočekali ovacijama.

Govoreći o utakmici, nemački centar je opsovao i izvinio se na izrazu. Potom je naveo da njegova ekipa nije bila na potrebnom nivou.

"Uopšte nismo igrali na nivou na kom smo želeli i morali. Ovo svakako nismo očekivali. Tačno sam znao kako će Zvezda igrati i šta treba da uradimo. Ali, ništa nam nije pošlo za rukom", kazao je Cirbes.

Zvezda će u sledećem kolu Evrolige gostovati Olimpijakosu, dok će Makabi dočekati ekipu CSKA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 16.12.2016
11:34

Videlo se koliko mu je tesko bilo da igra protiv nas. Njegovi kvaliteti nisu ni upola iskorisceni u prebogatom Makabiju. Brat Cirbes zauvek ce biti vojnik Zvezde i vratice se on ovde jednog dana, gde ce ponovo biti medju najboljim peticama Evrolige. Maik Cirbes je jedan od simbola nase moci i pocetka strasne dominacije. On je stavio tacku na crno-b svet i nikad nece, i ne sme biti zaboravljen.

avatar
Friday, 16.12.2016
10:09