Cirbes ne igra protiv Zvezde!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.01.2017.
13:36
Izvor: Sportske.net

Poslednja vest koja je stigla iz Tel Aviva ukazuje na to da će bivši centar Crvene zvezde mt:s Maik Cirbes propustiti večerašnji duel sa crveno-belima.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s večeras gostuju Makabiju u Tel Avivu u okviru 18. kola Evrolige, a domaćin će u meč ući oslabljen neigranjem nemačkog centra Maika Cirbesa.

Bivši centar crveno-belih koji se prethodnog leta preselio u redove Makabija neće biti u protokolu za meč, što je informacija koju je plasirao izraelski novinar Dejvid Pik.

Za sada nema vesti o tome koji je razlog Cirbesovog izostanka, ali nema sumnje da će za Zvezdu to biti još jedan plus jer je kvalitet nemačkog centra dobro poznat Dejanu Radonjiću i njegovim izabranicima.

Činjenica je, međutim, da Maik Cirbes ne dobija dovoljno prostora u ekipi Makabija pa njegov evroligaški prosek od 8.1 poena i 3 skoka po meču nije ni blizu učinka koji je imao u Zvezdi.

Utakmica Makabi FOX - Crvena zvezda mt:s počinje u 20 časova i 5 minuta uz direktan prenos na prvom kanalu televizije Sport klub.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksej Alex Toskovic
Thursday, 19.01.2017
16:58

Šta se primate toliko kada ne igra neki igrač? Uvek kada se radujete tuđoj povredi ili izostanku, obije vam se o glavu, nemojte tako!