Cibona ostaje bez još jednog velikog talenta!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.03.2017.
11:53
Izvor: Sportske.net

Posle Ivice Zupca i Ante Žižića, niz odlazaka Ciboninih ''bisera'' će se izgleda nastaviti ove sezone...

BETAPHOTO/ABA liga/Krka/Drago Perko/kosarka.si/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Krka/Drago Perko/kosarka.si/DS

Povezane vesti

Teška finansijska situacija godinama već potresa Cibonu, zbog čega je prošle godine i ostala bez Ivice Zupca koji je preko Mega Leksa prošlog leta završio u LA Lejkersima.

Ove sezone je zablistao sjajni centar Ante Žižić, briljirao je u ABA ligi, što nije promaklo turskoj Darušafaki, koja je poslala ''ponudu koja se ne odbija'' i u sred tekuće sezone, Žižić se preselio u redove turskog evroligaša.

Iako je Aca Petrović bio nezadovoljan zbog tog posla, čak je i podneo ostavku na rukovodeću poziciju u klubu, činilo se da bi taj transfer mogao da značajno olakša situaciju u Ciboni.

Međutim, danas je ''Sportando'' preneo vest, pozivajući se na informaciju poznatog novinara Davida Pika, da je i Nik Slavica na pragu odlaska iz Cibone, opet zbog neisplaćenih zarada...

Dvadesetogodišnji Nik Slavica je ove sezone ostvario učinak od 6.7 poena i 3.7 skokova u proseku u ABA ligi, a poput Zupca i Žižića, i njemu se predviđa NBA karijera.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Algebra
Monday, 20.03.2017
13:31

Strašan atleta, plus je i fizički (snagom) dominantan; užasan šut za 3 poena, slobonjaci još gori. Može da napravi solidnu karijeru, ukoliko sredi makar izvođenje penala, jer mu je stil igre takav da će s' godinama izvoditi ''tone'' slobodnjaka. Igra mu dosta podseća na mladog Bojana Bogdanovića, koji je itekako imao problema sa šutem (doduše ne koliko Slavica) i mislim da može da napravi solidno karijeru jer je neverovatno snažan za nisko krilo - beka. Već sada je njegovo telo u stanju da ugura protivnika pod koš, baš kao što Bojan radi, on igra u konstantnom ''mis meču'' protiv drugih bekova i to je razlog zbog kog će izvoditi mnogo bacanja kroz karijeru.

avatar
Leonardo Bonucci
Monday, 20.03.2017
16:37

Чиме се бавиш ти? Видим да много познајеш кошарку и буквално сваког играча, свака част.

avatar
Algebra
Monday, 20.03.2017
17:27

Primarno zvanje mi nema dodirnih tačaka sa loptanjem pod obručima - može se reći da idem Tegijevim stopama, ali sa malo više ambicije u matičnoj nauci i manje ''novinarske strasti''.