Cibona dobila novog trenera

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 13.11.2017.
15:12
Izvor: Sportske.net

Samo dva dana nakon smene "Piksija" Subotića, "vukovi" su dobili novog šefa.

ABA liga/MZT Skopje Aerodrom
ABA liga/MZT Skopje Aerodrom

Povezane vesti

Cibona je u subotu ostala bez trenera, pošto je sporazumno raskinut ugovor sa Slobodanom Subotićem, a danas je imenovala njegovog naslednika - Anta Nazora.

Subotić je smenjen nakon četiri uzastopna poraza, tri u Jadranskoj ligi i jedan u prvenstvu Hrvatske. "Vukovi" su u petak izgubili od Zadra, a već u subotu je klub saopštio da je popularni "Piksi" smenjen. Tome je verovatno doprinela i svađa sa Lukom Žorićem, koji je prvo napustio Cibonu, ali se potom vratio.

Njegov naslednik Ante Nazor ima 38 godina, a pre ovoga je u ABA ligi vodio MZT i Zadar. Imao je mnogo uspeha sa mladim reprezentacijama Hrvatske, sa kojima je u poslednjih pet godina osvojio pet medalja na raznim takmičenjima.

MZT je prošle sezone osvojio titulu prvaka Makedonije. Novi trener će "vatreno krštenje" imati u sredu, u utakmici prvenstva Hrvatske.

Cibona u prvih osam kola Jadranske lige ima skor od tri pobede i pet poraza, i nalazi se u grupi od pet ekipa sa istim učinkom u donjem delu tabele. Poslednji je MZT sa dve pobede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke