Čekala se reakcija - Kako je Trinkijeri video Jankovićev promašaj?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.01.2019.
23:07
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Strateg Partizana objasnio je kako gleda na večerašnji meč u Monaku i činjenicu da je Stefan Janković promašio zicer koji bi mogao da ima veliki značaj za crno-bele u konačnom poretku.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Beogradski crno-beli vraćaju se iz Francuske sa pobedom u džepu ali i sa gorkim ukusom u ustima što nije ostvaren trijumf sa pet poena razlike kojim bi u potpunosti bio anuliran "brejk" Monaka u Beogradu.

Stefan Janković je promašio zicer u poslednjoj sekundi utakmice ali njegov trener Andrea Trinkijeri nije izrazio ljutnju zbog tog detalja.

"Da ti iskreno kažem, znam da želiš da znaš da li sam ljut. E, pa, nisam. Mogli smo da dobijemo i pet, šest razlike. Ne želim da pravim grešku koja je kao u medijima, da je sve na jednu utakmicu, život na poslednju akciju", kazao je Trinkijeri izveštaču "Blica" Vladanu Tegeltiji posle utakmice.

Partizan je u Monaku slavio sa 71:68, a u Beogradu je francuski tim dobio jednim poenom više (72:68). To znači da je Monako u boljoj poziciji kada se gleda međusobni skor.

"Promašili smo taj zicer, ali nismo na to izgubili... Imali smo super utakmicu, a ako gledaš duel u Beogradu, oni su nas razbili, košarkaški, taktički. Ovog puta smo se pripremili, imali smo dobre momente, delovali smo kao ozbiljna ekipa. Ne mogu da kažem da sam najsrećniji, ali ide na bolje", dodao je strateg Partizana.

Trinkijeri je zatim napravio zanimljivo poređenje o kojem je govorio i svojim igračima nakon večerašnje pobede.

"Ovo je bila zrela utakmica, ali još malo nam fali... Nemamo tu mentalnu disciplinu. Sad sam im objasnio primer, zašto je Tom Brejdi najveći svih vremena? Zašto je Majkl Džordan najbolji ikada, Lebron? Jer oni rade prave stvari u pravom trenutku. Njihove karijere se sažimaju u slikama. To će nam biti sledeći stepen, prave stvari u pravom momentu", zaključio je Trinkijeri.

Partizan sledeće nedelje dočekuje Ritas u Beogradu u okviru 5. kola, a pobeda se nameće kao imperativ kako bi crno-beli ostali u trci za plasman u četvrtfinale.

Više detalja oko toga kakva je kombinatorika Partizana u poslednja dva kola možete pročitati OVDE!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 23.01.2019
09:07

Andrea Trinkijeri: ''Zivot na poslednju akciju''.

avatar
mosala1983
Wednesday, 23.01.2019
00:28

Јанковић, Маринковић, Загорац и Том Брејди. Хехе лудо поређење, могао је да упореди Јецу нашу драгу и мајку Терезу, имало би више сличности.

avatar
ariton
Wednesday, 23.01.2019
12:36

Još jedan dokaz da ste vi nepismeni za košarku.Mani se bte dete nije ovo za vas.A i kako bi bilo kad nekoloko godine navijate za jedan klub pa onda za drugi.Nije jadniče on uporedjivao ko je bolji igrač nego je naveo Toma kako se postaje najbolji igrač.

avatar
ariton
Wednesday, 23.01.2019
12:37

Zbog ovog promašenog zicera ne idemo dalje.

avatar
Obican gradjanin
Wednesday, 23.01.2019
00:28

Obožavam ovog čoveka, stvarno se vidi kada je neko trener u svakom smislu te reči, i na parketu i van njega.... Bravo momci!!!

avatar
Silent
Wednesday, 23.01.2019
00:14

Monako sledeće kolo overava prolaz kuci protiv Albe, Alba bije Partizan zadnje kuci i to su dve ekipe koje prolaze...nemaju sanse oni.

avatar
paok
Wednesday, 23.01.2019
07:20

Mozda je i tako ali vi ispadate jos veceras.

avatar
Covek Sismis
Wednesday, 23.01.2019
20:24

Snila baba sta joj milo bilo!