''Čekajući Godoa'' u Partizanovoj režiji?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.12.2017.
22:13
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Šta će biti sa Partizanom, može li da se izvuče iz sve dublje krize? Legenda crno-belih nije veliki optimista.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Verovali su navijači Partizana da će promena na klupi doneti boljitak u igri, ali ni posle dolaska Nenada Čanka umesto Miroslava Nikolića ništa se značajnije nije promenilo.

Jedna pobeda protiv poslednjeplasiranog MZT-a, a onda dva uzastopna poraza (Limož, Mornar), uz katastrofalnu igru u odbrani, bilans je novog šefa struke crno-belih i sada je svima jasno da je problem u Partizanu mnogo veći.

O situaciji u klubu je u intervjuu za ''Alo'' govorio Goran Grbović, legendarni košarkaš crno-belih koji pesimistički komentariše mogućnost izlaska iz krize.

''Vrlo teško. Ne radi se samo o struci već o mnogo drugih stvari. Dok se ne napravi strategija, nema ništa od toga. Izgubili smo tri godine. Ako izgubimo još tri, a na ivici smo, onda će to biti ludnica. Čekaćemo nešto što nikada nećemo dočekati. Čekaćemo Godoa koji nikada neće doći'', poručio je Grbović.

Uz veliku krizu igre i rezultata, tu je i sve veća finansijska kriza, a poslednjih dana je u prvi plan izbio zahtev Duška Vujoševića da mu se isplati ono što mu pripada i što se već par godina odlaže.

Grbović je svestan da će nova uprava to morati što pre da reši, ali se pita i šta je radilo prethodno rukovodstvo.

''Zašto tadašnja uprava sa Nikolom Pekovićem nije platila sva dugovanja prema Vujoševiću, stvarno ne znam. Partizan je praktično državna institucija. S druge strane, vrlo je teško kombinovati želje navijača, te prošlost i budućnost sa finansijama.

Presek kaže da dugovi iznose preko sedam miliona. Za sada je Dule iskočio kao prioritet. To će morati da se reši i to vrlo brzo'', naglasio je Grbović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 66
Monday, 25.12.2017
14:05

Čiji presek kaže da su dugovi toliki? To je tvrdnja Ostoje Mijailovića koji je u sukobu interesa jer je i narodni poslanik i u UO tj predsednik sportske organizacije što nije u skladu sa ustavom države. To znači da on kontroliše sam sebe i s te pozicije on može da tvrdi šta poželi ili šta mu treba.

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Sunday, 24.12.2017
23:32