Čekajući Danilovića - ''Orlovi'' stigli u Beograd, kako su dočekani? Bogdan objasnio šta to Srbija ima

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.09.2019.
09:31
Izvor: Sportske.net, tv prva

Raspoloženje nije onakvo kakvom smo se nadali pre ''Mundobasketa'', ali šta je tu je, jedva čekamo nove izazove za naše ''Orlove''.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Kako je jutros prenela TV Prva, ''aplauzom nekolicine ljudi'' na aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekani su naši košarkaši po povratku sa Svetskog prvenstva u Kini, gde su osvojili peto mesto.

Ono što se danas očekuje u 13 časova, jeste obraćanje javnosti  predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića, kada bi trebalo da saznamo i kakav je plan u vezi izbora novog selektora, posle odluke Aleksandra Đorđevića da se povuče sa ove funkcije.

Do tada, nove izjave novinarima na aerodromu dali su i neki od naših košarkaša, za početak najbolji strelac i član idealne petorke ''Mundobasketa'' Bogdan Bogdanović.

''Tu smo mi, držimo se, imamo sjajnu atmosferu, to se nije kvarilo i dovodilo u pitanje. To je ono što nas je držalo i držaće nas zauvek'', istakao je Bogdan Bogdanović, a prenela je TV Prva.

Sličan komentar imao je i naš krilni igrač Vladimir Lučić.

''Provodili smo dane zajedno, imali sastanke posle svih utakmica, analize i pričali, ali kada je sve prošlo i završilo se prvenstvo imali smo dva dana više da razbistrimo glave i ne razmišljamo o stvarima koje su iza nas'', istakao je Lučić.

Posle izbora novog selektora, novo okupljanje ''Orlova'', neizvesno u kom sastavu, dogodiće se u februaru, na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, narednog jula sledi kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre, a ako tu naši reprezentativci budu uspešni, onda ćemo ih gledati i u Tokiju na OI, što bi bila kruna naredne košarkaške godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke