Cedevita smenila Alonsa, imenovan naslednik!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.10.2018.
13:41
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Cedevita doneo je odluku o smeni Sita Alonsa. Španca će na klupi naslediti bivši trener Cibone.

aba-liga.com/Cibona/Z. Bakšaj, D. Vranar, G. Laušić
aba-liga.com/Cibona/Z. Bakšaj, D. Vranar, G. Laušić

Povezane vesti

Serija loših rezultata koje su košarkaši Cedevite nanizali na startu nove sezone koštala je posla španskog stručnjaka Sita Alonsa.

Trener sa evroligaškim iskustvom smenjen je danas, a na njegovo mesto postavljen je bivši strateg Cibone Slaven Rimac koji je zajedno sa Juricom Golemcem vodio "Vukove" do titule u ABA ligi u sezoni 2013/14.

Sito Alonso je letos preuzeo Cedevitu ali je već na startu sezone ušao u problem, pošto je ekipa ispala u polufinalu ABA Super kupa, da bi zatim na osam takmičarskih mečeva u ABA ligi i Evrokupu ostvarila samo tri pobede.

U zagrebačkom klubu najpre su se odlučili za novu saradnju sa Veljko Mršićem koji će preuzeti funkciju generalnog menadžeera, a Slaven Rimac od danas preuzima kormilo nad ekipom koja posle četiri kola zauzima devetu poziciju u ABA ligi.

Debi na klupi Cedevite Slaven Rimac će imati u derbi meču 5. kola sa podgoričkom Budućnosti koji je zakazan za 28. oktobar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 25.10.2018
14:19

nikad nista nece uraditi, jednostavno ako hoces rezultate moras istrpeti trenera kom das poverenje. ciklus traje godine ne 2 meseca

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 25.10.2018
14:14

Mirisalo je to otpocetka na neuspjeh. Super sto nije dosao u Zvezdu.