Cedevita ostaje bez najboljih pojedinaca, obojica pojačavaju rivale u ABA ligi?!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 13.12.2018.
16:28
Izvor: Sportske.net

Neshvatljivi potezi zagrebačkog tima.

aba-liga.com/Cedevita/Marin Susic
aba-liga.com/Cedevita/Marin Susic

Povezane vesti

Ekipa Cedevite je tokom leta napravila potpuno novu ekipu u odnosu na minulu sezonu, praksa koju su prethodnih godina često koristili, a na mesto trenera postavljen je Sito Alonso.

Veliko ime, ali se Španac nije snašao na klupi ekipe iz hrvatske prestonice, zaradio je otkaz nakon serije slabih rezultata, na mestu trenera nasledio ga je Slaven Rimac.

Popravila se Cedevita značajno njegovim dolaskom, a novi trener je odlučio da napravi i bitne promene u rosteru.

Tako bi klub mogao da napusti i Džejms Bel, jedan od najboljih pojedinaca zagrebačke ekipe ove sezone, a šuška se da bi Amerikanac mogao u Partizan!

To ipak nije sve, kako bi redove "Vitamina" mogao da napusti i Džastin Kobs, uz Bela najbolji igrač ekipa iz "Doma sportova" ove sezone.

Da stvari budu još čudnije i manje jasne, Kobs bi naime mogao da bude novi košarkaš podgoričke Budućnosti!


Podgoričani traže plejmejkera od kako ih je napustio Eron Kreft, dovodili su se u vezu sa Brendonom Polom, ali izgleda da su uspeli da se dogovore sa Kobsom, kojeg je Cedevita, prema pisanju "Sportanda", spremna da se odrekne.

Kobs beleži 13,6 poena i četiri asistencije u proseku u ABA ligi, 15,8 poena i 5,3 asistencije u Evrokupu, gde je Cedevita još minulog kola obezbedila Top 16 fazu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke