''Časovi ljubavi'' ponovo u ''Pioniru'' - Duletova košarkaška deca ne zaboravljaju svog učitelja!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.02.2019.
19:08
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Emotivni trenuci sinoć u beogradskoj dvorani ''Aleksandar Nikolić''.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Trofejni trener Partizana Duško Vujošević prisustvovao je sinoć odlučujućoj utakmici reprezentacije Srbije za plasman na Svetsko prvenstvo.

''Orlovi'' su ubedljivo savladali selekciju Izraela, overili vizu za Kinu, a među najboljima su bili nekadašnji košarkaši Partizana, Vujoševićevi učenici Dragan Milosavljević, Vladimir Lučić, Nikola Milutinov...

Oni su ovu priliku iskoristili da se srdačno pozdrave sa trenerom kod koga su se afirmisali i koji je svojevremeno prepoznao njihov veliki potencijal u Partizanu.

''Blic TV'' je zabeležio taj trenutak...
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partizan je život
Monday, 25.02.2019
20:50

Ma mozete da pisete odnosno ,da komentarisete sta hocete.Svako ima pravo na to.Al jedno je istinito sto i vrapci na grani znaju.KOŠARKA =PARTIZAN bila i ostala!!!!

avatar
Momcilo Stojanovic
Tuesday, 26.02.2019
11:17

KOŠARKA=PARTIZAN=REPREZENTACIJA=DULE VUJOŠEVIĆ

avatar
nenadnenad1234
Monday, 25.02.2019
20:37

Kad pogledas "omiljenu" Duletovu generaciju: Vesterman, Bogdanovic, Lucic, Bertans, Lovrenj, Milutinov, Milosavljevic,... retko talentovana generacija, kad pogledas sta su posle napravili u karijerama.
A i ta sezona (2012/2013) kakav napredak je bio, kad pogledas start sezone, gde nas Zvezda "oducila" od kosarke, gde piken rol nismo mogli odigrati, gde smo masili otvorene suteve, pa sve do F4 ABA lige i Super lige gde "obrukasmo" Zvezdu u prvoj utakmici.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 25.02.2019
20:17

Tepic? Milenko je pre svih njih saradjivao sa DV. Gagic je ipak vec iz neke druge price, veoma neslavne. Paunicu (tada jos klincu) nije bas dao neku sansu, ali, da jeste, onda MT ne bi dosao:-D