ČASOVI LJUBAVI! Partizane, znaš li kakvog navijača imaš u Jermeniji? I nije jedini!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.07.2019.
18:07
Izvor: Sportske.net

Sjajna priča sa fudbalske utakmice Banants - Čukarički.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog danas overavaju plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, naš izveštač je na licu mesta, u Jermeniji, odakle nam šalje veoma zanimljivu priču

U glavnoj ulozi je 32-godišnji Hagop Berberijan iz Jerevana. Ovaj momak koga vidite u prilogu na fotografiji, otkrio je danas za Sportske da obožava KK Partizan, što je i danas, tokom utakmice Banants - Čukarički samo potvrdio.

Kaže da nikada nije bio na Partizanovoj utakmici, iako bi, naravno, to veoma voleo. Na utakmici Jermenija - Albanija doneo je transparent "Partizan, Jermenija, Kosovo je Srbija", a na košarkaškoj utakmici reprezentacija Jermenije i BiH je imao na srpskom ispisan transparent ''Dule brzo ozdravi'', iako Duško Vujošević nije tada vodio selekciju Bosne i Hercegovine.

Nešto kasnije, na sve ovo se nadovezao i Stefan Čupić, naš 'zlatni Orlić', svojevremeno član omladinske reprezentacije koja je u Litvaniji osvojila titulu prvaka Evrope.

On je od januara ove godine golman Ararata iz Jermenije, a danas je iskoristio priliku da i sam pokaže ljubav prema Partizanu i pohvali se kako ima i nekih drugih u Jermeniji koji su ''zaraženi'' crno-belim bojama.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrgud1_dq
Wednesday, 17.07.2019
07:44

A šta je sa FMP-om?Nisu Institucija...oni su "ugašeno predgrađe"!

avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 16.07.2019
18:10

Odmah ce da se zgotivi sa Miroslavom Bogosavcem i Borisom Kopitovicem :-D Voli on i FKP, pogledajte sal:-D