Časovi ljubavi - ''Dule, legendo Partizana, hvala ti za sve!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.09.2015.
12:19
Izvor: Sportske.net

Iako su u Partizan stigli kao stranci, posle jučerašnjih događanja u Partizanu su, možda i više nego mnogi drugi, još jednom izrazili zahvalnost Dušku Vujoševiću za sve što je učinio za njih kao trener Partizana.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Možemo slobodno reći, juče je nova uprava Partizana donela istorijsku odluku, da se odrekne usluga trenera koji je predvodio Partizan tokom decenijske dominacije u zemlji i regionu, uz plasman na fajnal-for Evrolige, i da započne ''novu eru'' crno-bele istorije.

Prema očekivanju, odlazak Duška Vujoševića sa mesta trenera Partizana je izazvao brojne reakcije, a one koje su privukle i najviše pažnje jesu one od strane bivših igrača crno-belih.

Juče smo objavili reakciju bivšeg kapitena Partizana Žofrija Lovernja (možete da je vidite OVDE), koji je još jednom istakao koliko mu je značio rad sa Duškom Vujoševićem u Partizanu, a slične reakcije usledile su i od njegovih zemljaka Lea Vestermana i Borisa Daloa, kao i od Letonca Davisa Bertansa, članova poslednjeg Partizanovog šampionskog tima pod vođstvom trofejnog stručnjaka.

Nijedan od njih ne zaboravlja šta je Vujošević učinio za njihove karijere i naglašavaju da popularni Dule nije samo veliki trener, nego i veliki čovek.

Ipak, posle svega, zadovoljni su i što će baš Petar Božić biti Vujoševićev naslednik na klupi Partizana.

Pogledajte u prilogu kako su na Vujoševićev odlazak reagovali Bertans, Dalo i Vesterman...



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 09.09.2015
18:32

Neprijatelji ove zemlje i njenog sporta su oterali Cvetkovića, Džajića, Zečevića i Bjekovića. Evo, toj grupi velikana skrajnutih na marginu pridružio se i Vujošević... Ovde nisu bitne klupske boje. Dule je jednostavno institucija. GREH JE TO!

avatar
brekbaCh
Wednesday, 09.09.2015
20:38

Bravo za komentar.

avatar
ercov
Wednesday, 09.09.2015
17:51

Svi navijaci Partizana stoje cvrsto uz Duleta Vujosevica a zasto su se Pekovic i novi UO odrekli naseg legendarnog trenera, e to nam moraju iskreno i najopsirnije objasniti. Nemam nista protiv Bozica ali po meni,on se morao zahvaliti na pozivu i odbiti ga kako bi pokazao solidarnost i postovanje prema svom ucitelju. Ja sam vise nego razocaran ovom odlukom i jos uvek ne mogu da se oporavim od ovakvog soka.Pionir, tesko da ce me videti u buduce.

avatar
Wednesday, 09.09.2015
18:46

Toliko o tome koliko volis Partizan...Partizan nije i ne sme da bude samo jedan covek! Svi smo mi veoma zahvalni Duletu za sve sto je uradio za nas Partizan ali vreme je da polako ponovo stanemo na svoje noge i da uz Peru Bozica kao naseg novog Zeljka, ponovimo sve ono sto smo ostvarili u proslosti...U ovom trenutku mora da se pokaze najvise postovanja prema Pekovicu koji je dosao da spreci nase gasenje ili eventualno fuzionisanje! E, sad, to sto mi neobjektivni i sto nam je malo sto smo se spasili, nego smo jos ocekivali da sa Duletom iste sezone napadnemo Evroligu, to je vec nas problem!

avatar
YasminPFC
Wednesday, 09.09.2015
15:55

Hvala za sve!!! Pravi navijaci odnosno bolje receno ljudi koji vole Partizan znaju sta si radio pogotovu zadnje 2-3 godine! Da nije bilo vas g.Vujosevicu odavno bi nas ugasili!

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Wednesday, 09.09.2015
15:53

Za sve je kriva ZVEZDA!!!

avatar
Немања Радојевић
Wednesday, 09.09.2015
15:05
avatar
Nenad Stanisic
Wednesday, 09.09.2015
13:17

Ne nego je trebao dozivotno da siri mrznju. On i takvi kao on direktno su odgovorni za zivote mladih ljudi, s obe strane Topcidera, i crveno i crno bele.

avatar
X
Wednesday, 09.09.2015
17:43

Vi sa tribina ste pristojni? Kultura na zavidnom nivou nema sta. Ako ce neko klince da odvuce to je onda masa ljudi, a masa je na tribini.. a tribina puna klinaca koje vodje teraju da se deru i da psuju istog ovog coveka.

avatar
Doktor ijopet
Wednesday, 09.09.2015
12:58

Pera Bozic je postavljen tu samo da se umiri masa. Dule je morao da ode ali to obican navijac partizana ne moze da shvati. Svako ko je malo upucen u desavanja u klubu svestan je haosa i problema koje je ovaj covek prouzrokovao direktno i indirektno. Da je Dule ostao trener, partizan ne bi docekao novu godinu. Sad se svelo na novac koji mu se duguje jer Dule preti tuzbom ukoliko mu se sav novac ne isplati. Casovi ljubavi....

avatar
The Real Man
Wednesday, 09.09.2015
13:37

Ajde nam objasni zasto je Dule morao da ode, jer mi ne mozemo da svatimo, doktore.

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Wednesday, 09.09.2015
17:50

Kakav Pekovic, mislim da se on slabo pita...

avatar
Doktor ijopet
Wednesday, 09.09.2015
16:50

E to moras da pitas Pekovica, nisam ti ja smenio Duleta.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 09.09.2015
12:21

Istorijsku gresku, ta odluka je katastrofalna greska neslucenih razmera...

avatar
Doktor ijopet
Wednesday, 09.09.2015
17:03

Pa cekaj, jel bi ti vise voleo da ti se klub ugasi ili da prezivite? Tacno je, trofeje sada necete videti godinama ali cete preziveti. Pa sto se pravis naivan kad i ti znas da je vec stecajni upravnik bio spreman da udje u partizan. To bi vam bio kraj. DV vise nije isti covek kao pre. Kad to sa sobom raskrstis onda ces lakse da prihvatis realnost. Pogubio je konce totalno i kao takav postao tezak za saradnju sa svima. Za njega je bolje da se posveti sebi i svom zdravlju. Partizan krece od nule i to je to. Moracete da izdrzite sada nasu dominaciju koja ce da traje i traje. Pravili ste kardinalne greske koje su vas skupo kostale. I lepo si rekao, kad je klub organizovan kako treba niko mu nista ne moze i to je tacno... Kad neko krvari, zveri se brzo skupe... Velika je steta sto Danilovic nije imao hrasbrosti da presece kao Pekovic jer je jos mogao da vodi partizan. Pekovic je po meni neozbiljno resenje za predsednika.

avatar
EDO
Wednesday, 09.09.2015
18:12

Ovo sto si rekao za nas je tu i tamo tacno ali koji vi?..koje trofeje?,koja dominacija?..za vas je fmp osvajao trofeje koje se pripisuju zvezdi a novac i sve ostalo fmp-u odnosno N.C.,...pomiri se sa tim da vas nema vec godinama...da ste se bar fuzionisali pa da kazem nego vam fmp koristi terene,prostorije ako ih uopste imate,znas li koja li vam je adresa uopste?..nasa je Humska kako za fudbal tako za kosarku a vasa?..znam ne moras reci,Zeleznik!..gde trenirate,gde predstavljate pojacanja?..znam,ne moras reci,Zeleznik!...sada ti je sve jasno i zao mi je sto sam ti upropastio dan ali mora neko da ti otvori oci..

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 09.09.2015
17:44

Ja sam vise za neku fuziju! Da Partizan proda grb i ime Surdulici i onda odjednom,cuda gle, vise nema dugova

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 09.09.2015
17:41

Ej, i ne moras bas na svaki komentar na ovu temu da mi odgovaras, jasno je da ne mislimo isto vec dijametralno suprotno. Cenim tvoj trud iako nismo na istoj strani, ali nemoguce je da se ocekuje od mene da uvek pisem isto, napisem nesto i ti odgovoris u svom stilu i tako sto puta.