Čanku presudio bivši plej Crvene zvezde

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 13.01.2019.
20:42
Izvor: Sportske.net

Novi poraz ekipe koju sa klupe predvodi Nenad Čanak.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Dobro su se pokazali košarkaši Lijetkabelisa u duelu sa evroligašem iz Kaunasa, ali su na kraju pretrpeli četvrti uzastopni poraz u prvenstvu.

Žalgiris je u poslednjoj utakmici 18. kola litvanskog košarkaškog šampionata savladao tim Nenada Čanka rezultatom 73:69 (12:20, 17:15, 18:13, 26:21) i tako zadržao lidersku poziciju na tabeli sa dva trijumfa više u odnosu na Ritas iz Vilnjusa.

Domaći Lijetkabelis odlično je otvorio utakmicu i nakon deset minuta imao osam poena prednosti, ali je sve tri preostale deonice Žalgiris rešio u svoju korist.

Ekipi Nenada Čanka presudio je bivši plej Crvene zvezde mt:s Nejt Volters koji je bio najefikasniji na današnjoj utakmici. Amerikanac je bio blizu tripl-dabla, ali je meč završio sa 18 poena, 9 skokova i 8 asistencija.

U poraženom timu Marko Čakarević je postigao 5 poena i ostvario 4 skoka, a Stefan Sinovec je meč završio sa 2 poena i 4 skoka.

Lijetkabelis se nakon četvrtog uzastopnog poraza u prvenstvu, šestog na poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima, nalazi u jako nezgodnoj poziciji i videćemo hoće li Nenad Čanak "preživeti" ovaj deo sezone i zadržati posao.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke