Čanak zadovoljan reakcijom, Veličković pobedu posvetio Siju

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 24.05.2018.
20:18
Izvor: Sportske.net

Partizan slomio Megu i izborio plasman u polufinale, Čanak uglavnom zadovoljan. Čeka se Si.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Nenad Čanak zadovoljan je kako se njegov tim u hodu prilagodio na odsustvo Bondže Sija, za koga se još ne zna da li će igrati u polufinalu plej-ofa protiv Crvene zvezde.

Partizan je danas pobedio Megu sa 93:79 i plasirao se u polufinale plej-ofa Super lige Srbije.

"Potpuno je drugačija utakmica nego ona u Pioniru, kao što smo i očekivali. Brzo smo se vratili posle neprijatne situacije od minus 12. probali smo u hodu da se adaptiramo bez Bondže, pogotovo u odbrani, gde su danas kompenzovali Andrić i Čakarević. Arhivirali smo četvrtfinale, ostaje da se spremimo za polufinale. Svi znamo kakav nas tamo protivnik čeka, a mi ćemo dati sve od sebe da uđemo u finale", rekao je Čanak posle meča.

Sa Sijem ili bez njega?

"Teško je reći. Klinički je sve u redu, subjektivan osećaj bola je nešto od čega će zavisiti njegov nastup u polufinalu", rekao je Čanak.

Kapiten Novica Veličković rekao je da je reakcija protivnika očekivana.

"Sigurno smo danas očekivali reakciju Mege posle ubedljive pobede u utorak. Osim par minuta koje nismo kontrolisali kada su otišli na plus 10, kontrolisali smo meč. Zacrtali smo put ka polufinalu, znate koja utakmica nas čeka tamo. Idemo na pobedu. Čestitam Megi, ali i mojim saigračima na pokazanom karakteru. Nije lako kad igrača kao što je Bondža nemamo u rosteru. Ova pobeda je za njega od nas", rekao je Veličković.

Trener Mege Dejan Milojević bio je kratak i jasan.

"Prvo poluvreme smo odigrali prilično dobro, a ono je završeno egal. Nije isto kada počneš poluvreme posle prilično dobre igre od nule. Novica je danas odigrao sjajnu partiju, kao i uvek u poslednje vreme, od srca im čestitam. Zasluženo su slavili i želim im sreću u polufinalu protiv Zvezde", rekao je Milojević.

Prva utakmica polufinala plej-ofa, Crvena zvezda - Partizan na programu je u ponedeljak, a prema nezvaničnim informacijama igra se od 18 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke