Čanak zadovoljan reakcijom u pobedi nad Dinamikom

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 10.05.2018.
20:07
Izvor: Sportske.net

Ohrabruje ga što se tim nije skroz izgubio u periodu loše igre.

Beta/Sasa Djordjevic/DS
Beta/Sasa Djordjevic/DS

Povezane vesti

Trener Partizana Nenad Čanak rekao je da se njegovi igrači u pobedi nad Dinamikom nisu skroz izgubili u periodu loše igre i ponovio ciljeve crno-belih do kraja.

"Važna pboeda posle poraza u Železniku i načina na koji smo tamo izgubili. Opet smo ušli u krizu u jednom trenutku, ali se nismo skroz izgubili u tome, za razliku od velikog broja utakmica do sada u sezoni. Uspeli smo da se vratimo i na kraju dobili utakmicu rezultatski lagano. Dinamik ima fizičke karakteristike za nivo više. Drago mi je da smo se trgli. Cilj je da pobedimo u poslednje dve utakmice i budemo spremni za ono što smo govorili u početku lige", rekao je Čanak novinarima posle meča.

Partizan je pobedio Dinamik sa 87:71, iako je Dinamik vodio tokom većeg dela treće četvrtine. Trener gostiju Miroslav Nikolić rekao je da je cilj njegovog tima ABA2.

"Nismo se nadali da protiv Partizana možemo da napravimo iznenađenje, hteo sam da klinci osete ovaj ambijent, da igraju protiv velikog kluba. Drugo, mi smo treći, pa smo treći. Probaćemo da odigramo sve do kraja kako treba. Probaćemo u nokaut fazi da nekog iznenadimo i uđemo u ABA2. Partizan je jaka i prejaka ekipa za nas. Mi smo mali klub i mi pravimo igrače", rekao je Čanak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke