Čanak: "Utakmica sa ASVEL-om ima višestruki značaj"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 22.10.2018.
12:00
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Strateg crno-belih tvrdi da duel sa ekipom ASVEL-a ima višestruki značaj, kao i da može da donese mnogo toga po pitanju plasmana.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Drugu pobedu u grupnoj fazi Evrokupa košarkaši Partizana tražiće u duelu sa najtrofejnijim francuskim klubom.

Rekorder po broju titula u Francuskoj stiže u "Pionir", a trener Nenad Čanak ističe da duel sa ASVEL-om može mnogo toga da donese po pitanju plasmana.

"Sutrašnja utakmica je veoma važna za obe ekipe jer može puno toga da donese po pitanju plasmana u narednu fazu Evrokupa. ASVEL je tim koji se zbog spleta okolnosti našao u šestom šeširu, inače spada među kvalitetnije ekipe u ovom takmičenju", rekao je Čanak za klupski sajt.

Crno-beli imaju jednu pobedu na tri meča u Evrokupu, dok je ASVEL zabeležio trijumf više, a pritom ima skor 6-0 u francuskom šampionatu.

"Fizički su jaki, imaju puno iskusnih igrača koji u datom momentu mogu da na terenu naprave razliku. Što se nas tiče, dobar rezultat sutra bi nam višestruko značio i daćemo sve od sebe da kroz 40 minuta košarke do njega i dođemo", poručio je Nenad Čanak.

Kapiten Novica Veličković veruje da crno-beli mogu do druge pobede uprkos tome što ih čeka okršaj sa izuzetno kvalitetnim rivalom.

"Svesni smo kvaliteta protivnika i toga šta je potrebno da uradimo ukoliko mislimo da ih savladamo. Verujem da smo u stanju da ponovimo neke od dobrih igara iz ove sezone i da pred našim navijačima zabeležimo važnu pobedu", istakao je Veličković.

Utakmica 4. kola Grupe C između Partizana i ASVEL-a igra se u utorak, 23. oktobra od 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DouglasHaffernan
Monday, 22.10.2018
21:34

Ko je ili sta je aswel?

avatar
bagra
Monday, 22.10.2018
12:34

Porazgovaraj malo sa Vanjom, umislio je da je Bogdan, da malo iskulira sa sutevim i stepback-ovima jer usralo ga je par puta protiv Cedevote, pa misli da ce stalno