Čanak u neverici: ''Gluposti, početničke greške, ovo NE SME da se izgubi''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.02.2018.
11:24
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana razočaran katastrofalnom završnicom njegovog tima u meču sa Olimpijom.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Partizan je imao maltene dobijenu utakmicu u Ljubljani, bio je bolji rival u najvećem delu meča, ali je u finišu usledio neshvatljiv pad, pa su crno-beli morali da se bore i za produžetak, a onda onda su u dodatnih pet minuta i kapitulirali - 89:87.

Posle utakmice, trener Partizana Nenad Čanak nije skrivao nezadovoljstvo zbog nedopustivih grešaka u ključnim trenucima meča.

“Čestitke Olimpiji na pobedi. Utakmica koja nam se nudila i koju smo samo zbog naših gluposti uspeli da izgubimo.

Na nekih 5 minuta do kraja i 10 razlike ekipa u ovakvoj utakmici i ovakvom intenzitetu utakmice ne sme da izgubi.

Događaju se početničke greške, da ne možemo da izvedemo loptu iz auta, odmah zatim primamo trojku.

U produžetku opet otvorena situacija za nas i opet neka loša rešenja u napadu koja su rezultirala porazom”, istakao je Čanak.

I košarkaš Aleksandar Aranitović je svestan velikih grešaka svog tima u ovom meču.

“Znali smo kakva nas utakmica očekuje, napravili smo neke greške koje sebi nismo smeli da dopustimo, ispustili smo nekih 8-9 poena razlike. Olimpija je to iskoristila, oni su iskusan tim i na kraju su pobedili", rekao je Aranitović.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Sunday, 11.02.2018
17:55

Ne mozemo da izvedemo kad stavljas nezainteresovanog Marinkovica da ga izvodi. Svaki put decko kada izvodi aut ne baci loptu prvom resenju koje mu se ponudi nego ceka istek pet sekundi i onda baca neke balone, ili kroz ruke protivnika. Znaci decko igra sa nula koncentracije. Realno je da nismo zasluzili ni blizu mesto plej ofu. Od nasih Gagic (i to ne kao starter) i Sani, ostalo najuriti (ukljucujuci i Velickovica), od stranaca (mada je to naucna fantastika) Gosa i Sija i ostalo sve novo. Ovaj tim nicemu ne vredi. U poslednjoj cetvrtini da nije izveo Novicu posle tri minuta mi bi i u regularnom toku izgubili 20 razlike. Ja ga obozavam, ali u nekim trenucima stvarno covek hoce vise nego sto realno moze. Dalje, Gos i Von u istom trenutku na parketu nikako. S Vanjom i Andricem raskrstiti vec sad i ubaciti bilo koga umesto njih, vece stete ne moze biti. ne zbog kvaliteta, ali ja stvarno mislim da Vanja igra preko one stvari utakmice. kao leptiric je neki.

avatar
Magija to smo mi
Sunday, 11.02.2018
14:30

Čanče čoveče, ako imaš imalo ljudskosti, podnesi ostavku! Da je Muta ostao, ubeđen sam da bi smo se domogli play offa. Ovako, Hteli mi to da priznamo ili ne, Čanak je glavni krivac za ove zadnje poraze. MUTO VRATI SE!!! Sve ti je oprošteno...

avatar
Monday, 12.02.2018
10:43

Čanče:-D:-D:-D

avatar
babaroga
Sunday, 11.02.2018
13:31

Ocekivao sam dosta od ovog momka. A ipak je uspeo da me razocara. Nije ovaj sastav partizana bas tako los kako neki pokusavaju da ga predstave. Mislim da su ipak mogli da izbore poziciju 4.

avatar
petar000
Sunday, 11.02.2018
18:00

On mozda nije los po imenima, ali 80% igraca nisu na svom nivou, da se ne ponavljam. Znaci, ako ti krenes da gradis tim oko jednog igraca i on ti je jedan od trojice ubedljivo najgorih (nestandaran, nezainteresovan, dekoncentrisan) cemu ti mozes da se nadas u toj sezoni? dalje, Novica od svoje zelje da uradi i vise nego sto realno moze je u nekim utakmicama bio glavni kocnicar ekipi, isto je tako i sinoc bilo. onda imas jednog centra koji je apsolutno beskorisan, drugog koji je balavac i kojem fali 30 kila (koje kad nabaci bice totalno nepokretan jer i sad ima problem sa motorikom i bez kilaze). Tri igraca koji su tu a ne igraju celu sezonu, kao satro povredjeni onda ova ekipa da nije ludackog doprinosa Gosa ne bi napravila pet pobeda u sezoni. Sve u svemu solidan skup igraca, ali smo kao ekipa jedna velika nula.