Čanak - Tek je promovisan, a već se susreo sa velikim problemima!

Autor: Darko Mitrović
petak 15.12.2017.
10:06
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Na koga trener Partizana neće moći da računa na svom debiju? Spisak je podugačak...

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Partizan od juče i zvanično ima novog trenera, Nenada Čanka koji se vratio posle nekoliko meseci na klupi subotičkog Spartaka.

Došao je posle jedne od najnegativnijih rezultatskih serija Partizana u novijoj istoriji, s obzirom da su crno-beli izgubili devet od poslednjih deset utakmica.

Međutim, ako crno-beli žele da povrate šanse za plasman u plej-of i da nešto više učine u ABA ligi ove godine, onda su pobede nad MZT-om i Mornarom u narednim mečevima imperativ.

A da sve bude teže za novog šefa struke crno-belih, on neće moči da računa na nekolicinu povređenih igrača.

Kako je preneo ''Blic'', Vanja Marinković se još nije oporavio od distorzije skočnog zgloba, Marka Čakarevića zbog obnovljene povrede mišića čeka duža pauza, Strahinja Gavrilović ima problem sa povredom leđa, a ni Obrad Tomić baš nema sreće, pošto je u četvrtak povredio rame.

Ostaje nada da će kapiten Novica Veličković ''stisnuti zube'', s obzirom da je i on protiv Bilbaa zaradio veliku posekotinu na glavi.

Jasno je, Čanku neće biti nimalo lako, ali navijači Partizana veruju da će uspeti da unese neku novu energiju u ekipu koja je zapala u apatiju posle preduge serije poraza.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Friday, 15.12.2017
19:46

Od svih navedenih samo Vanja ima privilegiju da se navede kao veliki peh Cankovog premijernog nastupa na klupi Partizana.