Čanak: "Prilika da se vratimo na pobednički kolosek"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.01.2018.
11:48
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da utakmica sa Zadrom neće biti laka iz više razloga ali da će njegov tim pokušati da se vrati na pobednički kolosek.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Nakon četiri vezana poraza u ABA ligi i Evrokupu košarkaše Partizana u četvrtak očekuje novo iskušenje u regionalnom šampionatu.

Crno-beli u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju ekipu Zadra koja je tokom decembra dobila četiri od pet utakmica u ABA ligi i trenutno se nalazi ispred Partizana koji zauzima sedmo mesto na tabeli.

"Zadar se nalazi u odličnoj formi, zabeležili su neke veoma važne pobede u poslednje vreme. Igru baziraju na dva sjajna amerikanca koje ostatak tima odlično prati", rekao je Nenad Čanak.

Partizan je nanizao četiri poraza u poslednje dve nedelje i meč sa Zadrom zbog toga ima ogroman rezultatski značaj za crno-bele.

"Mi se ne nalazimo u dobrom trenutku, vezali smo četiri poraza, ali nam je sutrašnji meč prilika da se vratimo na pobednički kolosek i da ostanemo u borbi za četvrto mesto", dodao je Čanak.

Ulaz u halu "Aleksandar Nikolić" biće slobodan, a trener Partizana pozvao je navijače da dođu na utakmicu i budu uz ekipu.

Utakmica Partizan NIS - Zadar igra se u četvrtak, 4. januara sa početkom od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ariton
Thursday, 04.01.2018
15:25

Neodgovorna uprava.A šta i očekivati kad su SNS kadar.Takvi nam i vode državu pa gledajte gde smo.Tuga jad i beda.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 03.01.2018
14:14

Ako ovo izgubite necete biti sigurno u top 4.Ovo vam je zadnji voz.PS oterali ste mutu sa kojim ste davali 100 poena a kritikovali odbranu i da bi ste to popravili doveli ovog sa kojim sada samo primate 100 poena.Svaka cast.

avatar
bagra
Wednesday, 03.01.2018
14:08

Kakav crni pobednicki kolosek, ima da nas oprase samo tako.

avatar
markolistik
Wednesday, 03.01.2018
13:11

Mozda utakmica koja odlucuje 4.mesto

avatar
magister
Wednesday, 03.01.2018
13:07

Neverovatno je glupo i neodgovorno bilo, oterati trenera sa iskustvom i energijom, dovesti početnika, gurnuti ga u vatru sa timom koji je počeo da dobija drugačiji stil, da igra brzo, na 78 obrtaja, i pobeđuje sa preko 100 poena, da bi on komentarisao kako greše što pokušavaju da igraju brzo i gubio od protivnika koje bi Muta ispratio sa 120p.

avatar
magister
Thursday, 04.01.2018
10:19

Izostavio, a bitno, poneli smo se i nemoralno i nečasno. I usput poslali jako lošu poruku. Svaki sledeći trener će posle ovoga unositi zaštitne klauzule za sebe, pa će se debelo plaćati takvo ponašanje. I treba.