Čanak: "Pobeda zaslužena, razmišljamo samo o Megi"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.05.2018.
20:53
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener Partizana Nenad Čanak kazao je da je veći fond i kvalitet igrača presudio u duelu sa Metalcem i istakao da se njegov tim okreće pripremama za duele sa Mega Bemaxom.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Partizana savladali su u sredu Metalac u Valjevu i tako "spustili zavesu" na takmičenje u grupnoj fazi Super lige Srbije.

"Mi smo ovu utakmicu shvatili kao poslednju pripremu pred početak plej-ofa, gde imamo najveće ambicije", počeo je svoje izlaganje posle meča u Valjevu trener Partizana Nenad Čanak.

Crno-beli su slavili sa ubedljivih 101:78 iako meč nije počeo onako kako je Nenad Čanak želeo.

"Prišli smo utakmici vrlo ozbiljno, međutim prva četvrtina je bila jako loša, bez energije i uzrokovana time što je Metalac odigrao napadački izvanredno, maltene bez lošeg napada. Posle toga, do izražaja je došao veći fond igrača i kvalitet, i na kraju je utakmica završena malo većom razlikom, ali svakako je pobeda Partizana zaslužena", dodao je Čanak u izjavi za klupski sajt.

Ishod duela u Železniku nije išao na ruku Partizanu, tako da će crno-beli u četvrtfinalu plej-ofa na megdan Mega Bemaxu.

"Nama sada preostaje pet dana da se pripremimo za četvrtfinale, za Megu, i samo razmišljamo u tom pravcu. Metalcu čestitam, kolegi Počeku, na dobroj sezoni i žao mi je što nekim neplaniranim porazima nisu uspeli da uđu u borbu za ABA 2 ligu", zaključio je Čanak.

Prvi četvrtfinalni duel Partizana i Mega Bemaxa, na programu je u utorak, 22. maja od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke