Čanak: "Partizanove ambicije uvek vezane za trofej"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.02.2018.
13:36
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da su ambicije crno-belih uvek vezane za trofeje i da će tako biti i na predstojećem "Kupu Radivoja Koraća".

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Najtrofejniji srpski klub u petak počinje borbu za "Žućkovu levicu" koju je poslednji put osvojio još 2012. godine.

Ekspedicija Partizana ovog popodneva kreće za Niš, a trener Nenad Čanak je pred put izneo svoja očekivanja od predstojećeg turnira.

"Ambicije Partizana su da uvek ide na trofej, tako je i sada. Sistem takmičenja u kupu je takav da u jednoj utakmici svašta može da se desi. U prvoj utakmici igramo protiv Zlatibora, favoriti smo, ali to moramo i da potvrdimo", rekao je Čanak.

Crno-beli na startu igraju protiv Zlatibora iz Čajetine, a Čanak je izjavio da očekuje da ekipa pokaže maksimalno ozbiljan pristup.

"Očekujem da će uz maksimalan pristup i angažovanu igru sa naše strane, razlika u kvalitetu doći do izražaja. Ipak, Zlatibor se sigurno neće unapred predati i verujem da će se maksimalno boriti od početka do kraja. O mečevima nakon toga, pričaćemo u petak uveče ili u subotu", dodao je trener Partizana.

Četvrtfinalni susret između Partizana i Zlatibora igra se u petak od 19.30, a pobednik će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Mega Bemaxa i Dinamika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke