Čanak: "Partizan u 'Pioniru' ima obavezu da ide na pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.12.2017.
15:13
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Novi trener košarkaša Partizana Nenad Čanak kazao je da crno-beli imaju obavezu da na svakoj utakmici koju igraju na domaćem terenu idu na pobedu.

Beta/ABA Liga/Partizan NIS/Ds
Beta/ABA Liga/Partizan NIS/Ds

Povezane vesti

Partizan je prošle nedelje smenio Miroslava Nikolića i imenovao Nenada Čanka za novog šefa stručnog štaba. Crno-beli su u prvoj takmičarskoj utakmici pod vođstvom novog trenera ostvarili pobedu, a u utorak će Čanak debitovati na evropskoj sceni.

Uprkos tome što Partizan više nema šanse da se plasira u dalji tok takmičenja u Evrokupu, Čanak poručuje da njegov tim ima obavezu da ide na pobedu na svakoj utakmici koju igra u "Pioniru".

"Bez obzira sto smo izgubili šanse za plasman dalje u Evrokupu, Partizan u Pioniru ima obavezu da u svakoj utakmici ide na pobedu", kazao je trener Partizana za klupski sajt.

Crno-beli u okviru pretposlednjeg kola grupne faze Evrokupa dočekuju Limož.

"Pokušaćemo da ispravimo stvari koje su bile loše protiv MZT-a, pre svega da smanjimo prazan hod i da što duže držimo intervale igre u kojima je prisutan zadovoljavajući intenzitet u oba pravca", dodao je Čanak.

Trener Partizana izrazio je nadu da će navijači doći da podrže ekipu iako je svestan da će mnogi sutra slave ili idu na slavu.

"Utakmica je na dan velike slave, ali se nadam da će navijači doći da nas podrže", zaključio je Čanak.

Utakmica 9. kola grupne faze Evrokupa između Partizana i Limoža igra se u utorak od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke