Čanak otkrio šta je njegovu ekipu oteralo u propast protiv Zvezde, ali i šta im je dalja obaveza

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 29.01.2018.
23:37
Izvor: Sportske.net

Partizan je taktički ispunio neke zadatke, ali je ponavljao greške. Da li je izgubio sve nade za plej-of?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener Partizana Nenad Čanak rekao je da njegovi igrači imaju obavezu da se do kraja takmičenja bore za plej-of, a da je njegov tim protiv Crvene zvezde večeras pravio greške koje ne smeju da se dešavaju protiv evroligaša.

"Uspeli smo tokom cele utakmice da kontrolišemo Ročestija i Bjelicu, kao igrače koje smo prepoznali kao najveću opasnost, ali kažnjavali su nas pre svega Dobrić i Lesor. Dobrić je dobro šutirao, što smo očekivali, a Lesor nam je davao poene iz reketa koji su nedopustivi", rekao je Čanak.

Zvezda je večeras pobedila 86:74, a Partizan se držao do polovine treće četvrtine.

"Imali smo kontrolu utakmice 26-27 minuta, ali smo opet reagovali kao na utakmicama ranije, kada smo pravili greške u odbrani, pa pokušavali da se za to iskupimo brzim napadom. To je protiv evroligaške ekipe osuđeno na propast", rekao je Čanak.

Plej-of je sada malo izvestan. Mornar četiri kola pre kraja ima dve pobede više i bolji međusobni skor.

"Ne gubimo nadu. Kad igrate u Partizanu, imate obavezu da se borite za što bolji plasman. Da li će to biti dovoljno za četvrto mesto, videćemo na kraju sezone", rekao je Čanak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 30.01.2018
16:48

Canak nije kadar da vodi Partizan na nivou koji treba

avatar
Tuesday, 30.01.2018
08:48

Svi pricaju o one dve Gosove lopte, a sta da kazemo za Gagica koji nije dao cist zicer za plus sedam i oni posle toga vrlo brzo dolaze do izjednacenja? Posle toga i Si masi neke neverovatne stvari, smesan lik, isto vazi i za Vona, niti znaju da igraju kosarku, niti imaju pameti, galjibo.

avatar
bagra
Tuesday, 30.01.2018
02:59

Koju smo crnu kontrolu imali, pa kada nam se sa 55:54 odlepise na 6 razlike trazis time out, oladis Gosa, izgubio je 2 lopte kada smo mogli da povedemo. Na sudjenje se ne treba zaliti, skroz korektno, realno kako igramo ni ne zasluzujemo neki kredibilitet kod sudija. Centri su haos, Djoko 1 i Djoko 2 zajedno nemaju dvocifreni koeficijent inteligencije. Ovo nije ni bilo za ocekivati da se dobije, sanse su izgubljene protiv mornara oba puta, mzt tamo, olimpija kuci, molim lepo. Ove ostale, sem mozda Gavrilovica koji se i bori tu i tamo, treba da je sramota sto je Novica najborbeniji od svih! Molim da se objavi komentar.

avatar
Wednesday, 31.01.2018
09:58

Klub kao sto je PARTIZAN uvek zasluzuje kredibilitet. I zasto bi to zavisilo od partija koje pruzamo? Sudije treba da sude po pravilima i onako kako vide, a ne da to bude pausalno i arbitrarno.

avatar
Tuesday, 30.01.2018
00:53

Kazi Nenade u vezi sudjenja!!! Pa ovo je bilo smesno,kakvu agresivnost moze neko da ispolji kada mu se odma sudi faul,ceo mec bez centara smo odigrali,oni faulovi u napadu, tehnicka Gavrilovicu???