Čanak optimista: "Cilj nam je plasman u TOP 16"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.07.2018.
15:24
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener Partizana Nenad Čanak pozitivno reagovao na ishod današnjeg žreba grupne faze Evrokupa.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS žreban je danas u Grupu C za nastupajuću sezonu Evrokupa.

Crno-beli su dobili specijalnu pozivinicu za učešće u Evrokupu, a za rivale će imati Valensiju, Zenit, Trento, Turk Telekom i Asvel.

Grupa nije laka ali navijače može da hrabri razmišljanje trenera Nenada Čanka.

"Valensija i Zenit će sigurno biti veoma jaki, dok još uvek ne znamo u kakvom će sastavu biti ASVEL. Verujem da ćemo imati kvalitetniji tim od Trenta i Ankare, kao i da na domaćem terenu imamo dobru šansu protiv svih timova iz naše grupe", kazao je Čanak za klupski sajt.

Strateg Partizana ističe da će cilj negovog tima biti plasman u TOP 16.

"Cilj nam je prolazak u TOP 16 fazu, a za tako nešto je potrebno da prvo kompletiramo tim, a potom se i pripremimo na najbolji mogući način", zaključio je Čanak.

Kompletan raspored odigravanja utakmica biće poznat do sutra, nakon čega će u Humskoj znati ko će im biti prvi protivnik na startu takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Friday, 06.07.2018
05:37

Igrace top 16 nekog amaterskog seoskog turnira

avatar
Thursday, 05.07.2018
18:46

Od trojke onog crnca iz Cedevite sa pola terena svakog dana sve vise i vise idemo dole. Velika steta za onakvu instituciju.

avatar
ercov
Thursday, 05.07.2018
16:08

Koja nebuloza i koje ne poznavanje internacionalne kosarke od strane trenera Canka !? Ko je gledao finalnu seriju italijanskog plej ofa izmedju Armanija i Trenta moze samo da zakljuci da je Trento sa svojim amerima tri puta kvalitetniji od ovakvog Partizana.

avatar
Partibrejker
Thursday, 05.07.2018
17:58

Kakvog Partizana?Čanak je sigurno upućen u to kakvim timom ce raspolagati,za razliku od tebe ili mene.Trenutno je široj javnosti poznata samo polovina rostera,i gomila nagadjanja o drugoj polovini.Ako se uzme u obzir i to što je otpustio onu trojicu,ja verujem da Čanak zna sta govori.

avatar
nemam pojma
Thursday, 05.07.2018
15:46

Dok se ne sazna sastav tima, kao i rosteri protivnika, glupo je donositi bilo koje zaključke. Naravno, postavlja se i pitanje odaziva navijača KKP, koji su pod uticajem negativnih informacija medija, a i onih derviša koji bez Vujoševića ne priznaju Partizan i žele mu zlo, okrenuli leđa klubu. Sad je posebno važno formirati jak, kvalitetan tim, a i da se armija pravih navijača vrati u Pionir.